Kosmetika

Sebamed Anti-pollution Hydratační gel 30 ml

Značka: SEBAMED
Produktová řada: Anti-pollution
4.5

Sebamed Anti-pollution Hydratační gel chrání pleť před negativními vlivy a slunečním zářením. Dobře se vstřebává a zachovává přirozené pH pokožky.

335
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sebamed Anti-pollution Hydratační gel 30 ml

50135080

Úvod

Sluneční záření, znečištěné životní prostředí nebo stres – to vše nepříznivě ovlivňuje stav naší pleti, která má pak tendenci rychleji stárnout. Tomu však lze snadno předejít. Jak? Kvalitní kosmetika je základ! Sebamed Anti-pollution Hydratační gel s inovativním složením, jehož součástí jsou bakterie mléčného kvašení, koenzym Q10 a kyselina hyaluronová, poskytne pleti dostatečnou hydrataci, výživu, a především ochranu proti negativním vnějším vlivům a UV záření. Gel má jemnou texturu, a díky pH 5,5 posiluje ochrannou kožní bariéru pokožky.

Řada Anti-Pollution pro boj s negativními vnějšími vlivy

Negativní vnější vlivy, jako je jemný prach nebo sluneční záření, mohou být příčinou předčasného stárnutí pleti. Přípravky řady Sebamed Anti-Pollution s inovantivním složením posilují přirozenou kožní bariéru, a tak chrání pokožku proti poškození způsobenému škodlivými vnějšími vlivy a UV zářením. Vhodné i pro majitele citlivé pleti.

Výsledek

  • bohatá hydratace a ochrana pleti
  • lze použít jako bázi pod make-up
  • SPF 20 chrání před UV zářením
  • vhodné i pro citlovou pleť
  • snadno se vstřebává

Složení

Bakterie mléčného kvašení, kyselina hyaluronová, koenzym Q10.


Použití

Naneste na vyčištěnou pleť.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.