Kosmetika

BIODERMA Photoderm Sprej SPF50+ 200 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

Sprej na opalování BIODERMA Photoderm poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Má ultra-lehkou texturu, která se snadno nanáší, rychle se vstřebává bez mastného filmu.

589
Ušetříte 25%

Původní cena:  789 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 789 Kč

Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Photoderm Sprej SPF50+ 200 ml

50135156

Úvod

Opalovací sprej BIODERMA Photoderm poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Má ultra-lehkou texturu, která se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Díky nejvyspělejší ochraně SUN ACTIVE DEFENSE nabízí optimalizovanou ochranu před UV paprsky. Tento systém posiluje přirozenou obranyschopnost pleti, chrání buňky a zabraňuje fotostárnutí. Vyhovuje i citlivé a intolerantní pleti. Photoderm je velmi dobře snášen. Má hydratační účinky, dále je nekomedogenní, neparfémovaný a vysoce voděodolný.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana, SPF 50+
  • předchází stárnutí pokožky vlivem slunečního záření
  • snadno se roztírá a nezanechává mastný film
  • ideální na citlivou a intolerantní pokožku
  • podporuje obranyschopnost pleti

Použití

Stáhněte 2 bílé části pojistky na hrdle produktu k sobě. Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Před aplikací na obličej nastříkejte do rukou. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Vhodné pro děti od 12 měsíců. Aplikujte pouze na zdravou pokožku. Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.