Kosmetika

Vichy Capital Soleil Fluidní sprej pro děti SPF50+ 200 ml

Značka: VICHY
Produktová řada: Capital soleil

Vichy Capital Soleil Fluidní sprej SPF50+ použijte na citlivou dětskou pokožku. Přípravek poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Voděodolné a hypoalergenní složení.

615
Ušetříte 20%

Původní cena:  765 Kč  ·  sleva 150 Kč

Nejnižší cena před slevou: 765 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vichy Capital Soleil Fluidní sprej pro děti SPF50+ 200 ml

50135341

Úvod

Vichy Capital Soleil fluidní sprej chrání citlivou dětskou pokožku před UV zářením. S SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu vůči slunečním paprskům. Obsahuje probiotické frakce a termální vodu vulkanického původu z Vichy, jenž pomáhají zachovat svěží vzhled pokožky. Díky účinné technologii Netlock a ultralehkému složení vytváří pokročilý UV ochranný film s neviditelným povrchem bez bílých skvrn. Ultralehká textura je vhodná na tělo i obličej. Snadno se vstřebává a na pleti nezanechává bílé stopy. Testováno pod pediatrickou kontrolou. Hypoalergenní a voděodolné složení. Neparfémováno.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením, SPF 50+
  • hypoalergenní a voděodolné složení
  • vhodné na tělo i obličej

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímým slunečním paprskům. Nadměrná expozice UV zářením představuje vážné zdravotní riziko. Používejte pokrývku hlavy a sluneční brýle. Žádný produkt nepředstavuje 100% ochranu před UV zářením.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.