Zdravotnické prostředky

Ocutein SENSITIVE oční voda 50 ml

Ocutein SENSITIVE oční voda je roztok s obsahem hyaluronátu sodného, extraktu ze světlíku lékařského a gelu Aloe vera vhodný ke zklidnění, osvěžení, čištění a hydrataci suchých a unavených očí.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Ocutein SENSITIVE oční voda 50 ml

50134545

Úvod

Zdravotnický prostředek Ocutein SENSITIVE oční voda výborně čistí, osvěžuje, zklidňuje a hydratuje suché, unavené a podrážděné oči. Oční voda je určena k hydrataci a hygieně očí , očních víček a očních kontur. Obsahuje unikátní kombinací hyaluronátu sodného, tekutého extraktu ze světlíku (Euphrasia officinalis) a gelu z Aloe vera. Hyaluronát sodný má vysoce lubrikační a hydratační účinky. Ocutein Sensitive pomáhá obnovit přirozenou hydrolipidickou rovnováhu, chrání epitel rohovky a jemně vymývá dráždivé látky. Je vhodný i pro citlivé oči. Lze použít pro každodenní nebo akutní zvlhčování a výplachy oka.

Kdy použít Ocutein SENSITIVE?

  • při podráždění očí vlivem vnějších podmínek (pyl, prach, nečistoty, kouř, bazénová a mořská voda)
  • při nošení kontaktních čoček
  • při dlouhodobém zrakovém vypětí (práce na PC, sledování TV, nepříznivé osvětlení, noční řízení)

Složení

Sodium hyaluronate, Euphrasia officinalis fluid extract, Aloe vera gel, PHMB (Polyhexamethylene biguanide), Disodium edetate, Isotonic solution buffered to pH 7,2.


Použití

Oční vodu můžete použít s přiloženou vyplachovací vaničkou nebo aplikovat přímo pomocí kapátka lahvičky.

Použití s vyplachovací vaničkou: Naplněnou vyplachovací vaničku přiložte na postižené oko, nechte oko otevřené a několik sekund ho oplachujte v roztoku. V případě potřeby postup opakujte a po každém opláchnutí oka roztok vyměňte.

Použití bez vyplachovací vaničky: Oko vypláchněte dostatečným množstvím roztoku přímo pomocí kapátka lahvičky. Počkejte několik sekund a dle potřeby aplikaci opakujte.


Upozornění

V případě podráždění očí přestaňte produkt používat a kontaktujte lékaře. Nepoužívejte v případě alergie nebo přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívejte vnitřně. Neaplikujte na nasazené kontaktní čočky.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.