Kosmetika

Australian Bodycare Body Lotion 200 ml

Produktová řada: AB TĚLO
3.5

Australian Bodycare Body Lotion s olejem z tea tree zklidňuje a hydratuje suchou podrážděnou či svědivou pokožku se sklonem k akné, ekzému či lupénce.

349

Cena za 100 ml: 174,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Australian Bodycare Body Lotion 200 ml

50135565

Úvod

Vyživující a zklidňující tělové mléko s přírodním olejem z tea tree. Australian Bodycare Body Lotion je vhodné pro všechny typy pleti, zvláště pak k péči o suchou podrážděnou či svědivou pokožku se sklonem k akné, ekzému či lupénce. Je ideální pro zklidnění pokožky po opalování nebo po holení. Obsahuje olej z australského čajovníku – tea tree, známého antimikrobiálními účinky, a dále hydratační a zklidňující složky. Bisabolol a alantoin přispívají k regeneraci pokožky, glycerin pokožku zjemňuje a udržuje v ní vlhkost. Tělové mléko se rychle vstřebává a zanechává pokožku svěží a hydratovanou.

Výsledek

  • zklidňuje svědivou, podrážděnou pokožku
  • vhodné i pro velmi suchou pokožku
  • vhodné pro péči o problematickou pokožku se sklony k akné
  • zanechává pokožku jemnou a dobře hydratovanou
  • dermatologicky testováno
  • vhodné i pro vegany

Složení

Australian Bodycare Body Lotion mimo jiné obsahuje: olej tea tree, zvlhčující glycerin, alantoin, bisabolol. Bez parabenů.


Použití

Tělové mléko používejte podle potřeby 1-2x denně, nejlépe po sprše nebo koupeli, kdy je pokožka ještě mírně zavlhlá. Zvláštní péči věnujte suchým a problematickým oblastem pokožky. Přípravek můžete použít i na obličej. K optimální péči o pleť obličeje však doporučujeme spíše formu krému – Australian Bodycare Face Cream.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.