Kosmetika

Australian Bodycare Body Cream 100 ml

Produktová řada: AB TĚLO

Australian Bodycare Body Cream je tělový krém s tea tree pro velmi suchou a podrážděnou pokožku. Intenzivně hydratuje pokožku a podporuje proces její obnovy.

NAVÍC Australian Bodycare Spot Stick 9 ml Při nákupu 2 kusů produktů značky Australian Bodycare získáte NAVÍC Australian Bodycare Spot Stick 9 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2023 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Australian Bodycare Body Cream 100 ml

50135567

Úvod

Tělový hydratační krém pro velmi suchou a podrážděnou pokožku. Australian Bodycare Body Cream obsahuje přírodní olej z australského čajovníku – tea tree, který pomáhá udržet přirozenou rovnováhu bakteriální flóry pokožky a podporuje proces obnovy pokožky. Krém pokožku intenzivně hydratuje a jeho účinnost je posílena výtažky z vilínu a obsahem alantoinu a bisabololu, které zklidňují podrážděnou pokožku a přispívají k její regeneraci.

Výsledek

  • udržuje vyváženou hydrataci pokožky
  • pomáhá regenerovat pokožku a vrátit jí přirozenou rovnováhu
  • vhodný i pro velmi suchou a podrážděnou pokožku
  • dermatologicky testováno
  • vhodný i pro vegany

Složení

Australian Bodycare Body Cream mimo jiné obsahuje: zvlhčující glycerin, olej z tea tree, výtažek z vilínu, alantoin, bisabolol, vitamin E. Bez parabenů.


Použití

Používejte podle potřeby ke zvláčnění suché pokožky, zvláště na exponované oblasti jako jsou ruce, lokty, kolena, chodidla.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.