Kosmetika

MÁDARA ANTI 20 SEC čisticí sprej na ruce 50 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Anti

Přírodně certifikovaný čistící sprej na ruce MÁDARA ANTI 20 SEC se 70% čistým rostlinným alkoholem, antibakteriálními a zklidňujícími extrakty používejte doma i na cestách.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: MÁDARA ANTI 20 SEC čisticí sprej na ruce 50 ml

50135322

Úvod

Objevte veganské a dlouhodobě udržitelné hygienické potřeby se 100% obsahem přírodních látek. Čisticí sprej na ruce od značky MÁDARA obsahuje ze 70 % čistý rostlinný alkohol, zvlhčující betain, antibakteriální a zklidňující výtažky z brusinek, kdoulí a heřmánku. Obsahuje vzácný výtažek z pupečníku asijského, který je známý jako rostlina CICA. Zanechává naprosto čisté ruce bez pocitu vysušení.

Hlavní vlastnosti:

  • okamžitě čisté ruce
  • s 70% čistým rostlinným alkoholem
  • 100 % přírodního původu
  • obsahuje jedinečný extrakt z rostliny CICA
  • certifikováno Ecocert/COSMOS Natural

Použití

Nastříkejte dostatečné množství na ruce a vtírejte alespoň 20 vteřin.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.