Kosmetika

MÁDARA SOS Lip Hydra Rescue balzám na rty 4,5 g

Značka: MÁDARA
Produktová řada: SOS

Přírodně certifikovaný balzám na rty SOS Lip Hydra Rescue od značky MÁDARA natřete na suché, podrážděné a popraskané rty. Certifikovaný výrobek.

299
Doprava zdarma

O produktu: MÁDARA SOS Lip Hydra Rescue balzám na rty 4,5 g

50135325

Úvod

Trápí vás nepříjemné pocity suchých a popraskaných rtů? Dopřejte jim úlevu s SOS Lip Hydra Rescue vyživujícím balzámem od přírodní značky MÁDARA. Certifikovaný přípravek s přírodními ingrediencemi a veganským složením je maximálně šetrný k pokožce. Obsahuje uklidňující bisabolol, rakytník a olej z borůvkových semen, které jsou plné antioxidantů a tím efektivně hydratují a obnovují suchá místa. Skvěle se hodí jak k prevenci sezonního vysoušení rtů, tak ke každodenní péči o rty. Vaše rty budou jemné, vláčné a dlouhodobě chráněné před vlivy vnějšího prostředí.

Hlavní vlastnosti:

  • 99 % složek je přírodního původu, z toho 33 % v bio kvalitě
  • intenzivně hydratuje a vyživuje
  • zmírňuje pnutí pokožky
  • ideální pro boj se sezónní ztrátou vlhkosti
  • certifikát COSMOS Natural 


Použití

Naneste na suché rty. V případě potřeby aplikujte znovu.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.