Kosmetika

MÁDARA ACNE Hydra-Derm vyrovnávací fluid 40 ml

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Acne
3.0

Lehký hydratační fluid MÁDARA ACNE Hydra-Derm poskytuje hlubokou a vyváženou hydrataci. Zmenšuje póry a minimalizuje výskyt nedokonalostí.

629
Doprava zdarma

O produktu: MÁDARA ACNE Hydra-Derm vyrovnávací fluid 40 ml

50135294

Úvod

Lehký hydratační fluid MÁDARA ACNE Hydra-Derm poskytuje hlubokou a vyváženou hydrataci. Přináší dlouhotrvající komfort a pomáhá zlepšit stav problematické pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a fermentované polysacharidy, které regulují kožní maz a vyrovnávají mikrobiom pokožky. Zanechává čistou pokožku bez podráždění. Kmenové buňky jalovce a výtažky z lišejníku a z čaje maté mají silné uklidňující a antioxidační účinky. Pomáhají zmenšit póry a minimalizovat výskyt nedokonalostí. Přípravek účinkuje proti akné u teenagerů i u dospělých. Dermatologicky testováno.

Hlavní vlastnosti:

  • 100 % složek přírodního původu, z toho 9 % bio
  • pomáhá zlepšit stav pleti
  • antioxidační účinky
  • šetrné k pokožce
  • dermatologicky testováno


Použití

Aplikujte ráno a večer na čistou pleť. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte v kombinaci s jinými přípravky MÁDARA ACNE.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.