Kosmetika

MÁDARA Pro-Active Opalovací krém SPF50 tyčinka 18 g

Značka: MÁDARA
Produktová řada: Opalování

Pro-Active Opalovací tyčinka SPF 50 MÁDARA s olejem z černého kmínu a ceramidy zajišťuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Je skladná, vhodná na sport a cesty.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: MÁDARA Pro-Active Opalovací krém SPF50 tyčinka 18 g

50135305

Úvod

Vysoce účinný minerální krém v tyčince od značky MÁDARA s SPF 50 chrání před slunečním zářením. Obsahuje ceramidy a oleje z černuchy seté a rakytníku, jež poskytují antioxidační a hydratační účinek. Kakaové máslo spolu s jojobovým olejem zajišťují hloubkovou výživu a zjemnění pokožky. Praktické balení v tyčince oceníte zejména při sportu a na cestách, perfektní je také ke každodennímu použití. Vejde se do kabelky i kapsy a svou kompaktností šetří místo v zavazadle. Jeho anatomický tvar umožňuje snadné nanášení na tvář, dekolt a ruce. Jeho tónovaná struktura je na pokožce neviditelná. Krém získal certifikát o přírodním původu jeho složení. Vhodný pro všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana před UV zářením, SPF 50
  • antioxidační efekt
  • certifikovaný přírodní produkt


Použití

Aplikujte na čistou pleť nebo po hydratačním krému. V případě potřeby aplikujte znovu.


Upozornění

Tyčinka nezajišťuje 100% ochranu před UVA/UVB paprsky. Dlouhodobé slunění může způsobit vážná zdravotní rizika, vyhýbejte se pobytu na přímém slunci i během používání opalovacího krému.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.