Zdravotnické prostředky

Dr. Müller Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem 36 pastilek

5.0

Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem ulevují při chrapotu a podrážděných hlasivkách, které provázejí nachlazení, infekce dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích.

Velikost balení
115
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Dr. Müller Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem 36 pastilek

50134482

Úvod

Úleva při chrapotu a podrážděných hlasivkách. Müllerovy pastilky s islandským lišejníkem jsou určené k mírnění místních příznaků, které provázejí nachlazení, infekce dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích. Těmito symptomy jsou chrapot či podráždění v oblasti krku a hlasivek. Mají příjemnou medovou příchuť s mentolem a eukalyptem a jsou vhodné pro dospělé a děti od 4 let.

Hlavní vlastnosti

  • zklidňuje podráždění krku a hlasivek
  • vhodné při nachlazení, infekcích dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích
  • pro dospělé a děti od 4 let

Dávkování

Pastilku nechte zvolna rozplynout v ústech, nepolykejte, nekousejte. Opakujte každé 2-3 hodiny. Dospělí a dospívající: až 6 pastilek denně. Děti od 4 let: Až 3 pastilky denně.


Složení

Sucrose, Hydrolyzed corn starch, Cetraria islandica thallus extract, Honey, Ascorbic acid, Anethole, Menthol, Eucalyptus globulus leaf oil, Maltitol, Potassium sorbate, Aqua, Herbal extract.


Upozornění

Obsahuje sladidlo. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 4 let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Výrobek je vhodný pro těhotné i kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.