Zdravotnické prostředky

MAXIS BRILLANT Punčochové kompresní kalhoty dámské vel. 3K 1 ks bronz se špičkou

Značka: MAXIS
Produktová řada: BRILLANT
5.0

Kompresní punčochové kalhoty pro ženy MAXIS BRILLANT se špičkou vynikají extra pružným a odolným materiálem a elegantním lesklým designem.

Velikost kompresních pomůcek
1 159
Doprava zdarma

O produktu: MAXIS BRILLANT Punčochové kompresní kalhoty dámské vel. 3K 1 ks bronz se špičkou

50083665

Úvod

Trávíte hodně času sezením či stáním? Trápí vás křečové žíly, těhotenské otoky nebo chronická žilní nedostatečnost? Ulevte svým nohám pomocí kompresních punčochových kalhot MAXIS BRILLANT. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních elastických materiálů s podílem mikrovlákna se speciální úpravou High IQ® COOL COMFORT. Vysoká elasticita těchto materiálů (Lycra® vlákna) usnadňuje oblékání punčoch, a zůstává zachována i po opakovaném nošení a praní. Sedová část punčochových kalhot je vyrobena z lehce kompresivního úpletu, extra plochý šev v oblasti prstů nezpůsobuje nepříjemné otlaky, takže můžete punčochy nosit pohodlně po celý den. Dlouhou životnost punčoch zaručí také široký zdravotní lem s oboustranným plochým obšitím a zesílená pata s „Y“ tvarem. Punčochy navíc potěší elegantním lesklým designem.

Hlavní vlastnosti:

  • kompresní punčochové kalhoty se špičkou
  • II. kompresivní třída (23 – 32 mm Hg)
  • v luxusním bronzovém lesklém provedení
  • lehce kompresní materiál v sedové části
  • extra plochý šev v oblasti prstů
  • vynikající odvod vlhkosti od těla
  • vysoce elastické a měkké na omak
  • dlouhá životnost
  • lze prát v pračce a sušit v sušičce

Tabulka velikostí:

tabulka velikostí


Složení

51 % polyamid, 49 % elastan.


Použití

Primární a sekundární křečové žíly, těhotenské křečové žíly, prevence před trombózou, tromboflebitida, veškeré důsledky chronické žilní nedostatečnosti, posttrombotický syndrom, otoky v těhotenství, posttrombotické a pooperační otoky, cyklické a idiopatické otoky, lymfatické otoky a otoky u nadváhy, po sklerotizaci a po chirurgickém žilním zásahu, angiodisplazie, stav po zhojené flebitidě, stav po trombóze.


Upozornění

Kontraindikace: Dekompenzovaná srdeční insuficience, septická flebitida, flegmázie (zánět).

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 5530.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.