Sportovní výživa

Penco Green Protein čokoláda 1000 g

Značka: PENCO

Komplex rostlinných proteinů a BCAA v ideálním fyziologickém poměru. 26 g proteinů v jedné dávce. Obohaceno směsí trávicích enzymů. Vhodné pro vegany.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Penco Green Protein čokoláda 1000 g

50116092

Úvod

Čokoládový nápoj s komplexem rostlinných proteinů vyvinutý pro vegany a vegetariány. Penco Green Protein obsahuje 58 % bílkovin získaných ze sójového izolátu, lupinového koncentrátu, proteinu z řas AlgaVia a instantní celozrnné rýže. Jedna dávka poskytuje 26 g proteinů, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Penco Green Protein navíc obsahuje instantní směs volných větvených aminokyselin BCAA v ideálním fyziologickém poměru (leucin, valin a izoleucin 2:1:1). Pro lepší stravitelnost je přípravek obohacen směsí trávicích enzymů Opti-7-Digest rostlinného původu, který se skládá z amylázy, celulázy, laktázy, lipázy, proteázy, papainu a bromelainu. Slazeno třtinovým cukrem a stévií.

Obohaceno o vitaminy

S vyloučením masa ze stravy může také souviset nedostatek železa a vitamínů skupiny B, především vitamínu B12. Penco Green Protein poskytuje vitamin B12 a železo v organické formě, která je pro organizmus dobře dostupná. Vitamín B12 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a imunitního systému. Železo napomáhá normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu.

Pro koho je Penco Green Protein vhodný?

Přípravek ocení především sportovci, kteří ve svém jídelníčku redukují potraviny živočišného původu a mají tak nižší přísun některých esenciálních aminokyselin z běžné stravy. Jakákoliv intenzivnější sportovní aktivita zvyšuje nároky na příjem všech živin včetně kvalitních bílkovin. Penco Green Protein je vhodný také pro nesportující vegany a vegetariány, kterým pomůže jednoduše doplnit nezbytné esenciální aminokyseliny, železo a vitamíny skupiny B, které jsou mnohdy ve stravě veganů a vegetariánů zastoupeny nedostatečně.

Hlavní vlastnosti:

  • 26 g proteinů v jedné dávce
  • 2500 mg volných BCAA v jedné dávce
  • vhodné pro vegany a vegetariány
  • obohaceno o vitamin B12 a železo
  • obsahuje Opti-7- DIGEST pro lepší stravitelnost
  • obsahuje rozpustnou vlákninu inulin
  • slazeno třtinovým cukrem a stévií
  • snadná příprava a lahodná chuť pravého kakaa značky Bernkop

Složení

Směs rostlinných proteinů (sójový izolát 51 %, lupinový koncentrát 9 %,instantní celozrnná rýže 5 %,  protein z řas AlgaVia® Protein 3 %), kakaový prášek, třtinový cukr,  instantní směs volných větvených aminokyselin BCAA 5 % (L-leucin, L-valin, L-isoleucin, 2:1:1, emulgátor: sójový lecithin do 2 %), inulin 5 %, emulgátor: sójový lecithin, vitamínová směs (L-askorbová kyselina, tokoferyl-acetát 50 %, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, riboflavin, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina pteroylmonoglutamová, D-biotin, kyanokobalamin), slunečnicový olej, Opti-7-Digest 0,1 % (směs rostlinných enzymů amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, proteáza, papain, bromelain), sladidlo: steviol-glykosid, fumarát železnatý, antioxidanty: vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát) a vitamín C (L-askorbyl-6-palmitát).


Použití

Podle intenzity zátěže a aktuální potřeby bílkovin rozmíchejte 45 g (3 odměrky) prášku ve 250-300 ml chladné vody. Koktejl připravujte bezprostředně před spotřebou. Používejte několik hodin po výkonu, případně na noc jako druhou večeři.


Upozornění

Nepřekračujte maximální doporučenou spotřebu 2 dávky, tj. 90 g denně. Dbejte na pestou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.