Ostatní

Swiffer Sweeper Prachovky na podlahu 36 ks

Značka: SWIFFER
5.0

Prachovky Swiffer jsou 3x účinnější než tradiční smeták. Použijte je jako doplněk k vysávání nebo při rychlém úklidu. Mají elektrostatický účinek.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
195
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Swiffer Sweeper Prachovky na podlahu 36 ks

50134757

Úvod

Podlahové prachovky Swiffer se používají s násadou Sweeper, zachycují až 3x více nečistot, prachu a vlasů z jakéhokoli druhu podlah než obyčejný smeták. Skvěle se hodí na rychlý úklid před nečekanou návštěvou nebo mezi pravidelným týdenním úklidnem. Můžete je také použít jako doplněk po vysávání pro zachycení nevysátého jemného prachu. Prachovky mají elektrostatický účinek, který v kombinaci s jejich pevností a specifickým vzorem umožňuje zachycení veškerých nečistot. 

Prachovky používejte se Sweeper násadou

Swiffer Sweeper má 360° otočnou hlavici, díky které můžete vyčistit všechna místa, dokonce i ta těžko přístupná (pod lednicí, troubou a myčkou, pod postelí či gaučem) nebo v rozích, kam se běžné smetáky a mopy obvykle nedostanou. Díky prachovkám Swiffer bude úklid rychlejší a jednodušší než kdykoli dříve. Jsou skvělé na odstraňování chlupů z neustále línajících domácích mazlíčků a pro osoby trpící alergií na prach. Prachovky Swiffer můžete používat na všechny tvrdé povrchy, jako např.: voskované a nevoskované linoleum, vinyl, dlažbu a dřevěné podlahy s upraveným povrchem.

Hlavní vlastnosti:

  • zachycuje až 3x více prachu než smeták
  • odstraňuje chlupy domácích mazlíčků
  • na všechny tvrdé povrchy
  • rychlý a snadný úklid
  • jednoduché použití

Použití

Prachovky se používají s násadou Sweeper pro zachycení nečistot, prachu a vlasů z jakéhokoli druhu podlah.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.