Čaje a čajové směsi

Leros Krásná a štíhlá jako proutek 3x20 sáčků

Značka: LEROS
5.0

Leros Krásná a štíhlá jako proutek jsou bylinné čajové směsi s lahodnou chutí a pečlivě vybranými ingrediencemi, které napomáhají vašemu tělu zbavit se škodlivých látek, nadbytečné vody a získat vitalitu i krásu.

169

Cena za 100 g: 563,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Leros Krásná a štíhlá jako proutek 3x20 sáčků

50135742

Úvod

Leros Krásná a štíhlá jako proutek jsou 3 bylinné čajové směsi s lahodnou chutí a pečlivě vybranými ingrediencemi, které napomáhají vašemu tělu zbavit se škodlivých látek, nadbytečné vody a získat vitalitu i krásu. Set obsahuje čaje Dobré bytí detox, Dobré bytí štíhlá linie a Dobré bytí hladké pozadí. Detox je bylinná směs s vilcacorou a kopřivou, které podpoří správnou funkci vašeho imunitního systému. Smetanka, máta a skořice přispějí ke správnému trávení. Štíhlá linie obsahuje zelený čaj a černý čaj PhuEr, které mají antioxidační účinky, chrání buňky těla před stresem a přispívají ke kontrole tělesné hmotnosti. Kopřiva a maté zajišťují vylučování přebytečné vody z organismu. Hladké pozadí obsahuje svízel přítulu, který má antioxidační schopnost a podporuje činnost lymfatického systému. Kopřiva napomáhá vylučování vody z organismu.

Hlavní vlastnosti:

  • set tří bylinných čajových směsí v nálevových sáčcích
  • obsahuje čaje Detox, Štíhlá linie a Hladké pozadí
  • vhodné i jako dárek pro milovnice bylinných čajů

Složení

BYLINKOVÝ DETOX: Kořen smetanky s natí (20 %), nať kopřivy (18 %), nať vřesu (10 %), rooibos (10 %), kůra vilcacory (10 %), nať máty peprné (10 %), kůra skořice (10 %), plod klanoprašky (5 %), kořen lopuchu (5 %), kořen kurkumy (2 %).
ŠTÍHLÁ LINIE
: PhuEr - černý čaj (20 %), zelený čaj (20 %), nať máty peprné (20 %), list maté (10 %), list břízy (10 %), nať kopřivy (10 %), plod fenyklu (5 %), mořská řasa – chaluha bublinatá (5 %).
HLADKÉ POZADÍ: Nať kopřivy (50 %), nať vřesu (25 %), nať svízele přítuly (15 %), skořicová kůra (10 %).


Použití

DOBRÉ BYTÍ DETOX: 1 čajový sáček přelijte vařící vodou (250 ml) a po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě vyjměte. Čaj je možno dochutit. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 1 šálek 3 – 6krát denně. Děti od 6 let 1 šálek 2krát denně.
DOBRÉ BYTÍ ŠTÍHLÁ LINIE: 1 čajový sáček přelijte vařící vodou (250 ml) a po 5–10 minutách vyluhování v přikryté nádobě vyjměte. Čaj se pije vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Poslední šálek čaje pijte 2 hodiny před spaním. Dospělí 3–4 šálky za den. Děti od 6 let 1–2 šálky za den.
DOBRÉ BYTÍ HLADKÉ POZADÍ: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem (250 ml) vařící vody a po 10 minutách vyluhování sáček vyjmeme. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí 2-3 šálky denně.

V případě užívání všech čajů zároveň nepřekračujte celkové množství 6 šálků denně. 


Upozornění

Není určeno pro děti (Detox a Štíhlá linie do 6 let), těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.