Zdravotnické prostředky

Dr. Müller Müllerovy pastilky se šalvějí 24 pastilek

Müllerovy pastilky se šalvějí ulevují při bolesti či škrábání v krku, které provází nachlazení, infekce dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích.

105
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Müller Müllerovy pastilky se šalvějí 24 pastilek

50134935

Úvod

Pastilky s medem a bylinnými extrakty. Müllerovy pastilky se šalvějí jsou určené k mírnění místních příznaků, které provází nachlazení, infekce dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích. Těmito symptomy jsou bolest či škrábání v krku. Jsou vhodné pro dospělé a děti od 4 let.

Hlavní vlastnosti

  • úleva od bolesti či škrábání v krku
  • vhodné při nachlazení, infekcích dutiny ústní, krku nebo horních cest dýchacích
  • šalvěj lékařská podporuje imunitu a přispívá k normální činnosti dýchacích cest

Dávkování

Pastilku nechte zvolna rozplynout v ústech, nepolykejte, nekousejte. Opakujte každé 2-3 hodiny. Dospělí a dospívající: až 6 pastilek denně. Děti od 4 let: Až 3 pastilky denně.


Složení

Sucrose, Hydrolyzed corn starch, Salvia officinalis leaf extract, Honey, Ascorbic acid, Salvia lavandufolia herb oil, Anethole, Menthol, Maltitol, Potassium sorbate, Aqua, Herbal extract.


Upozornění

Obsahuje sladidlo. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 4 let. Není vhodné pro těhotné ženy. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Ukládejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.