Doplněk stravy

Dr. Popov Zdravá krev detox bylinné kapky 50 ml

Značka: DR.POPOV

Bylinné kapky Dr. Popov Zdravá krev detox obsahuje macešku, kotvičník a lopuch, které podporují pročištění krve. Přeslička přispívá k normální činnosti jater.

115

Cena za 100 ml: 230,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Popov Zdravá krev detox bylinné kapky 50 ml

50135407

Úvod

Originální bylinné kapky. Dr. Popov Zdravá krev detox je lihová tinktura ze 7 léčivých bylin. Obsahuje macešku, kotvičník, lopuch a komonici, které podporují pročištění krve. Kotvičník navíc příznivě působí na normální činnost kardiovaskulárního systému a podporuje energii a tělový tonus. Přeslička přispívá k osvěžení těla i k normální činnosti jater – našeho hlavního detoxikačního orgánu. Obsah minerálních látek v přesličce má příznivý vliv na pružnost cév. Aktivní látky listů jinanu dvoulaločného neboli ginkga napomáhají proudění v jemných cévních kapilárách.

Hlavní vlastnosti

  • maceška, lopuch a komonice podporují pročištění krve
  • kotvičník podporuje čištění krve a normální činnost kardiovaskulárního systému, podporuje tělový a svalový tonus a energii
  • přeslička má příznivý vliv na pružnost cév a příznivě tím ovlivňuje normální činnost kardiovaskulárního systému, podporuje normální činnost jater a přispívá k osvěžení těla
  • gotu kola neboli pupečník podporuje normální činnost cévní soustavy
  • ginkgo podporuje mikrocirkulace krevního systému
  • přeslička a ginkgo působí jako antioxidanty

Dávkování

Užívejte 3x denně 20 kapek tinktury. Můžete nakapat do sklenice vody, čaje a podobně. Před použitím protřepejte. Lehký zákal není závadou kvality. 


Složení

Voda, jemný kvasný líh (alkohol 40 % obj.), lopuch kořen, maceška nať, komonice nať, kotvičník plod, přeslička nať, gotu kola nať, ginkgo list.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívat s léky na srážlivost krve. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.