Doplněk stravy

BOOS labs B17 + resveratrol 90 kapslí

Značka: BOOS LABS

BOOS labs B17 + resveratrol obsahuje výtažek meruněk a vinné révy. Extrakt ze semen révy podporuje normální činnost cévní soustavy a působí jako antioxidant.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BOOS labs B17 + resveratrol 90 kapslí

50134512

Úvod

Přírodní poklad z hroznů a meruněk! BOOS labs B17 + resveratrol je doplněk stravy s výtažkem z meruňkových jader, který obsahuje látku označovanou jako tzv. vitamin B17. B17 nebo také amygdalin, ve skutečnosti mezi vitaminy oficiálně nepatří, jeho působení na lidský organizmus je však na popředí zájmu mnoha vědců. Další složkou přípravku je vinná réva, která obsahuje aktivní látku resveratrol. Extrakt ze semen hroznů vinné révy má příznivý vliv na normální činnost cévní soustavy a současně pomáhá tělu bojovat s volnými radikály.

Aktivní látky v přípravku BOOS labs B17 + resveratrol

  • meruňkový prášek s obsahem „vitaminu" B17 – amygdalinu
  • výtažek z hroznových jader podporuje normální činnost cévní soustavy a působí jako antioxidant
  • vitamin C podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Výtažek z meruňkových jader, výtažek z hroznových jader. 1 kapsle obsahuje: meruňkový prášek* 200 mg, resveratrol* 30 mg, vitamín C 160 g (200 % RHP – referenční hodnoty příjmu). *RHP není stanovena.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nedoporučuje se podávat těhotným a kojícím ženám a osobám před nebo po transplantaci kostní dřeně a jiných vnitřních orgánů. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.