Kosmetika

Maybelline Lash Lift Falsies ultra černá řasenka 9,6 ml

Značka: MAYBELLINE
Produktová řada: Lash Lift

Maybelline Lash Lift Falsies ultra černá řasenka s inovativním kartáčkem dodá řasám náležitý objem a délku.  Vydrží bez rozmazání, slepení a žmolků po celý den!

*Při nákupu nad 399 Kč sleva 25 % *Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier, Mixa a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
NAVÍC Maybelline Lash Sensational Black řasenka 4,5 ml Při nákupu produktů značek Maybelline nad 399 Kč získáte NAVÍC Maybelline Lash Sensational Black řasenka 4,5 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
289
Doprava zdarma

O produktu: Maybelline Lash Lift Falsies ultra černá řasenka 9,6 ml

50135258

Úvod

Pro krásné řasy do salonu nemusíte. Zkuste to s řasenkou Maybelline Lash Lift Falsies v intenzivní a ultra černé textuře! Inovativní kartáček ve tvaru přesýpacích hodin řasy krásně natočí a dodá jim náležitý objem. Odolná formule s prodlužujícími vlákny zvýrazní řasy během jediného tahu a zajistí jim celodenní výdrž bez rozmazání, slepení nebo vytvoření žmolků!

Výsledek

  • prodlužuje řasy a zvýrazňuje jejich objem
  • celodenní výdrž bez rozmazání a žmolků
  • snadná aplikace pomocí inovativního kartáčku

Použití

Black pro dramatický objem a intenzivně zvýraznění od značky Maybelline New York! Naneste kartáčkem po celé délce řas a pročešte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.