Kosmetika

Loréal Paris Revitalift Glycolic exfoliační pleťové tonikum 180 ml

Produktová řada: Revitalift

Exfoliační pleťové tonikumLoréal Paris Revitalift Glycolic obnovuje pleť a pomáhá odstranit odumřelé buňky. Zbavuje pokožku černých teček, hydratuje ji a pomáhá sjednotit tón pleti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
255
Doprava zdarma

O produktu: Loréal Paris Revitalift Glycolic exfoliační pleťové tonikum 180 ml

50135245

Úvod

Cesta k čisté a sjednocené pleti často vede přes přípravky s přídavkem kyseliny glykolové. Tato blahodárná látka je součástí i exfoliačního tonika od Loréal Paris, jež obnovuje pokožku a redukuje pigmentové skvrny. Kyselina glykolová se řadí do skupiny AHA (ovocných) kyselin, které se běžně nachází v ovoci a zelenině a přináší lidské pokožce hned několik benefitů. Prvním z nich je podpora obnovy pleti, kdy pomáhá s odstraněním odumřelých buněk a černých teček a pupínků. Pleťové tonikum Revitalift Glycolic si je oblíbené také díky tomu, že podporuje vlastní tvorbu kolagenu a eliminuje drobné jizvičky. Kromě kyseliny glykolové obsahuje výtažek z vodního melounu, který dokonale hydratuje a má zklidňující účinky.

Výsledek

  • obnovuje pleť a vyhlazuje pleť
  • redukuje drobné jizvičky a černé tečky
  • hydratuje a zklidňuje

Složení

  • kyselina glykolová – exfoliuje pleť a odstraňuje odumřelé buňky
  • výtažek z vodního melounu – rozjasňuje a hydratuje pleť

Použití

Aplikujte denně vatovým tamponkem na vyčištěnou pleť. Ráno použijte ochranný přípravek s SPF. Vyhněte se oblasti očí a rtů. V případě kontaktu je důkladně vypláchněte vodou. 


Upozornění

Vyhněte se vystavení slunci, po každém ranním použítí aplikujte ochranný přípravek minimálně s SPF 30. V případě podráždění několik dní produkt nepoužívejte. Pokud se objeví přetrvávající podráždění, přestaňte produkt používat.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.