Dentální hygiena

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový

Produktová řada: ProtectiveClean
3.0

Dopřejte svým zubům i mezizubním prostorům špičkové vyčištění se sonickým kartáčkem Philips Sonicare ProtectiveClean. Nyní ve speciální edici 1+1.

3 390
Doprava zdarma

O produktu: Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový

50135997

Úvod

Více informací k promo akci Záruka 90 dní vrácení peněz naleznete v záložce Přílohy nebo ZDE.

Sonický elektrický zubní kartáček Philips Sonicare ProtectiveClean 6800 zajistí důsledné vyčištění vašich zubů. Sonická technologie je účinná, ale šetrná. Díky sonickým vibracím navíc vhání kartáček směs vody a pasty také do mezizubních prostor, takže odstraňuje plak efektivněji než klasický manuální kartáček. Díky tlakovému senzoru poznáte rozdíl šetrného čištění a zároveň se zbavíte až 7x více plaku, než při používání manuálního kartáčku. Výhodné balení obsahuje 2 sonické kartáčky. Díky 2 praktickým cestovním pouzdrům mohou být oba vaše kartáčky hygienicky uložené, ať už jste doma nebo na cestách.

Hlavní vlastnosti:

  • 2 kartáčky ve výhodném balení
  • sonická technologie – 62 000 jemných pohybů/min
  • zabudovaný tlakový senzor
  • režim čištění, 2 stupně intenzity
  • hlavice InterCare – výjimečné čištění i mezi zuby
  • zdravější dásně za pouhé 2 týdny
  • funkce BrushSync
  • výdrž baterie až 2 týdny*

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový5

Šetrná sonická technologie zajistí efektivní stírání zubního plaku ze zubů, a zároveň hlavice kartáčku dokáže napěnit zubní pastu na bublinky, které vhání do mezizubních prostor a podél linií dásní. Za jednu minutu provede 62 000 jemných, ale vysoce účinných pohybů, tedy mnohonásobně více než při ručním čištění. Zajistí vám úplně nový pocit čistých zubů. Sonická technologie je vhodná pro použití s rovnátky, výplněmi, korunkami a fazetami a lze ji využívat i při každodenním ošetřování nemocných dásní.  

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový11

Jedinečný tlakový senzor zabudovaný v sonickém kartáčku ProtectiveClean během čištění hlídá, jestli na zuby příliš netlačíte. Pokud začnete vyvíjet nadměrný tlak, kartáček vás pulzujícím zvukem upozorní, že máte tlak zmírnit. Vy si přílišného tlaku při čištění nemusíte všimnout, váš kartáček to však pozná okamžitě! Nasaďte hlavici kartáčku InterCare a vaše dásně budou zdravější za pouhé 2 týdny. Extra dlouhá vlákna pomáhají odstranit více plaku z obtížně dostupných míst mezi zuby, čímž zajistí zdravé dásně.

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový6

Kartáček ProtectiveClean nabízí 1 režim čištění (Clean – pro každodenní kvalitní čištění) a 2 stupně intenzity, které umožňují přepínat mezi vysokou a nízkou. Čištění si tak můžete přizpůsobit vašim preferencím a citlivosti zubů a dásní. Kartáčky jsou také vybaveny dvěma časovači, které vám dobu čištění pomohou postupně překlenout. QuadPacer dohlíží, jak dlouho jste strávili čištěním jednotlivých částí úst. SmarTimer vám pohlídá načasování 2 minut čištění. Zuby si tak budete čistit vždy optimální dobu a s přehledem.

Philips Sonicare ProtectiveClean HX6800/35 elektrické zubní kartáčky 1+1 ks černý+růžový7

Kartáček Philips Sonicare podporuje funkci BrushSync, takže se s ním synchronizuje nasazená hlavice tak, aby byly režim a intenzita čištění optimální. Speciální mikročip rozpozná a synchronizuje chytrou hlavici s tělem kartáčku a informuje jej, kterou hlavici používáte a nastaví ideální režim. Hlavice je nutné v předepsaných intervalech vyměňovat, a to jak proto, aby si zachovávaly plnohodnotnou funkčnost, tak z hygienických důvodů. Ideální je, když vyměníte hlavici každé tři měsíce. Účinky sonické technologie jsou zaručeny a prokázány s použitím jakékoliv hlavice Philips Sonicare. Všechny hlavice Philips Sonicare jsou kompatibilní se všemi kartáčky Philips Sonicare.

banner

Využijte možnosti mít 3 roky záruku na sonické elektrické zubní kartáčky a ústní sprchy Philips Sonicare. Pro získání +1 rok záruky zdarma navíc stačí do 3 měsíců od nákupu zaregistrovat zakoupený produkt na stránkách Philips.cz/MyPhilips. Po registraci obdržíte potvrzující e-mail, jenž bude obsahovat i číslo smlouvy o prodloužené záruce. 

* založeno na dvou periodách dvouminutového čištění denně


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.