Ostatní

SODASTREAM Lahev Fuse 1 l 3 ks Pepsi

Značka: SODASTREAM

Vysoce odolné plastové láhev SODASTREAM Fuse v designové edici Pepsi jsou vyrobené z bezpečného plastu bez BPA, odolávají zvýšeným tlakům a mají objem 1 litr.

459
Doprava zdarma

O produktu: SODASTREAM Lahev Fuse 1 l 3 ks Pepsi

50135800

Úvod

Atraktivní design lahví Fuse s motivem Pepsi potěší na jídelním stole rodinu i hosty. Lahev můžete mít vždy po ruce, takže mezi přáteli, v kanceláři či ve společnosti budete na rozdíl od laciných PETek ze samoobsluhy vypadat elegantně. Navíc si můžete kdykoliv a kdekoliv natočit novou vodu z vodovodního kohoutku. Nový elegantní tvar lahve navrhl světový designer Yves Béhar. Lahev je určena výhradně pro výrobníky perlivé vody SODASTREAM Spirit. Lahev je vysoce odolná, vyrobená z bezpečného plastu bez BPA o objemu 1 litr

Hlavní vlastnosti:

  • designové plastové láhve pro výrobníky perlivé vody SODASTREAM
  • objem 1 litr
  • bezpečný materiál bez BPA
  • tlakuvzdorné
  • opakovaně použitelné

Upozornění

Nemyjte v myčce nádobí nebo vodou, která má více než 50°C. Používejte pouze k přípravě čisté perlivé vody. Nikdy nepoužívejte lahev, která je poškozena, zdeformována nebo bylo překročeno datum použitelnosti vyznačené na lahvi. Materiál lahve musí během několika let při používání ve výrobníku domácí perlivé vody dlouhodobě a opakovaně odolávat tlaku CO2 plynu z bombičky. Materiál, z kterého je lahev vyrobena, se v důsledku toho opotřebovává a stárne. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí, má každá lahev stanoveno své datum použitelnosti, které naleznete natištěno přímo na lahvi. NIKDY nepoužívejte lahev ve výrobníku domácí perlivé vody po uplynutí tohoto data a lahev nahraďte za novou, která vám bude spolehlivě sloužit dalších několik roků.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.