Doplněk stravy

COLFARM 2KC 3 tablety

Značka: COLFARM

COLFARM 2KC je doplněk stravy s obsahem extraktu z opuncie, která příznivě působí při kocovině a vitaminu C na snížení míry únavy a vyčerpání. Pro dospělé.

79

Cena za 1 kus: 26,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: COLFARM 2KC 3 tablety

50134857

Úvod

Přípravek COLFARM 2KC pomáhá při potížích nastupujících po konzumaci alkoholu díky obsahu extraktu z opuncie, která podporuje fyziologické procesy při kocovině. Obsažený vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňuje nervový systém.


Dávkování

Užívejte 2-3 tablety 2x denně při konzumaci alkoholu. Nepřekračujte doporučenou dávku 6 tablet za jeden den.


Složení

Vitamin C 80 mg (100 % referenční hodnota příjmu), glukóza 729 mg, kyselina jantarová 300 mg, glutamát sodný 300 mg, kyselina fumarová 111 mg, extrakt z Opuncie (OpuntiaMill.) 30 mg - v podobě sušené Opuncie 600 mg ve třech tabletách.

Glukóza, celulóza: kyselina jantarová, glutamát sodný, kyselina fumarová, kyselina L-askorbová, hořečnaté soli mastných kyselin; extrakt z opuncie, polyvinylpyrrolidon.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Skladujte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.