Zdravotnické prostředky

Truelife Care Q6 bezkontaktní teploměr

Značka: TRUELIFE
5.0

Teploměr Truelife Care Q6 nabízí rychlé a přesné měření tělesné teploty, předmětů, povrchů i tekutiny. Disponuje pamětí na 10 posledních měření.

*Při nákupu nad 1999 Kč sleva 20 % *Při nákupu vybraných produktů značky Truelife v minimální hodnotě 1999 Kč vč. DPH získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
490
Doprava zdarma

O produktu: Truelife Care Q6 bezkontaktní teploměr

50134526

Úvod

Nejpohodlnější způsob, jak změřit teplotu při nemoci, je bezesporu bezkontaktní teploměr! TrueLife Care Q6 dokáže změřit teplotu během sekundy s přesností na 0,1 °C. Nabízí dva režimy měření, díky kterým dokážete bezkontaktně změřit přesnou teplotu osob, i předmětů nebo tekutin. Naměřené hodnoty se zobrazují na přehledném displeji, a jsou doprovázeny barevným podsvícením a indikátorem zvýšené teploty. Teploměr se díky jeho malým rozměrům perfektně hodí na cesty, jeho baterie vystačí až na 6 000 měření. Navíc disponuje pamětí na posledních 10 měření.

Dva režimy měření, barevné podsvícení, snadné ovládání

TrueLife Care Q9 nabízí dva režimy měření teploty: kromě klasického měření tělesné teploty dokáže změřit i předměty, povrchy, nebo tekutiny. Snadno tak můžete zkontrolovat třeba kojeneckou stravu, čaj nebo teplotu koupele pro vaše děťátko. Baterie teploměru vystačí až na 6 000 měření. Ovládání zvládne opravdu každý – měření probíhá stiskem jediného tlačítka. Ihned po vybalení je teploměr připraven k použití. Pokud potřebujete změřit teplotu dítěti v noci, nemusíte ho vůbec budit. LCD má barevné podsvícení a při zvýšené teplotě vás upozorní červeně.

Truelife Care Q6 bezkontaktní teploměr8

Hlavní vlastnosti:

  • měření s přesností na 0,1 °C
  • dva režimy měření (tělo, předměty)
  • paměť na 10 měření
  • výdrž baterie na 6 000 měření
  • indikace zvýšené teploty
  • podsvícený displej
  • výsledek za 1 sekundu
  • automatické vypnutí šetří baterie

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.