Doplněk stravy

IQ Mag Relax 30 tobolek

Značka: IQ MAG

IQ Mag Relax je bylinný doplněk stravy s hořčíkem + meduňka, mučenka a heřmánek, které pomáhají zklidnit napětí a udržet si dobrou náladu.

159

Cena za 1 kus: 5,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: IQ Mag Relax 30 tobolek

50135432

Úvod

Cítíte napětí a nepohodu? Přerůstají vám starosti přes hlavu? IQ Mag Relax je bylinný doplněk stravy s meduňkou, mučenkou a heřmánkem, které pomáhají zklidnit napětí a udržet si dobrou náladu. Přípravek je doplněný magneziem neboli hořčíkem a vitaminem B6, které pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání a přispívají k normální činnosti nervové soustavy.

Hlavní vlastnosti

  • meduňka a heřmánek podporují duševní zdraví a udržení pozitivní nálady
  • meduňka a heřmánek podporují kognitivní funkce jako je paměť a soustředění
  • mučenka a meduňka napomáhají uvolnění a navození klidného spánku
  • hořčík a vitamin B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, snižují míru únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tobolku. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

1 tobolka o hmotnosti 800 mg obsahuje: Aktivní látky: hořčík (oxid hořečnatý) 300 mg 80 % RHP, extrakt z květů meduňky lékařské 5:1 (Melissa officinalis) 50 mg, extrakt z květů mučenky jedlé 3 % kyseliny rozmarýnové (Passiflora incarnata) 50 mg, extrakt z květů heřmánku pravého 10:1 (Chamomilla recutita) 50 mg, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid) 1,4 mg 100 % RHP. Přídatné látky: plnivo maltodextrin (z kukuřice), klouzadlo hořečnaté soli mastných kyselin. Tobolka: hydroxypropylmetylcelulóza.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

RHP*- Referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.