Doplněk stravy

Ducray Anacaps Reactiv 30 kapslí

Značka: DUCRAY

Ducray Anacaps Reactiv je doplněk stravy s aminokyselinami, rostlinnými výtažky, vitaminy B3, B6 a biotinem pro výživu a zdraví vlasů.

Velikost balení
569

Cena za 1 kus: 18,97 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Ducray Anacaps Reactiv 30 kapslí

50147714

Úvod

Doplněk stravy s aminokyselinami, rostlinnými výtažky, vitaminy B3, B6 a biotinem pro výživu a zdraví vlasů*. Vitalita vlasů a funkční vlasový cyklus může být ovlivněn rozličnými reakčními faktory, například stresem, emocionálním traumatem, sezónními změnami, také porodem nebo jen únavou a nevyváženou stravou. Ducray Anacaps Reactiv obsahuje aktivní látky, důležité pro strukturu zdravého vlasu (biotin) + aminokyseliny se sírou. Obsažené vitaminy (B3, B6) a železo pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání. Vitamin B6 – pyridoxin navíc přispívá k normální syntéze cysteinu – aminokyseliny, která je základem keratinu.

Aktivní látky v přípravku Ducray Anacaps Reactiv

  • cystin a methionin jsou aminokyseliny, které jsou součástí keratinu – základního proteinu tvořícího vlasy a nehty*
  • přeslička a borůvka přispívají k dobrému stavu vlasů*
  • vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu – aminokyseliny, která je základem keratinu
  • vitamin B3 a železo jsou aktivní látky pomáhající snižovat únavu
  • selen pomáhá chránit buňky před účinky oxidačního stresu
  • biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů*

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli ráno. Zapijte velkou sklenicí vody. Doporučuje se užívat po dobu minimálně 3 měsíců.


Složení

L-Cystin, DL-Methionin; obal tobolky: hydroxypropylmethyl celulóza; plnidlo: mikrokrystalická celulóza; suchý výtažek z přesličky (Equisetum arvense L.); suchý výtažek z borůvky (Vaccinium myrtillus L.); sušený síran železnatý; nikotinamid; protispékavá látka: stearan hořečnatý; pyridoxin hydrochlorid; seleničitan sodný; D-biotin. Neobsahuje lepek. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Určeno pro dospělé a dospívající od 15 let. Nedoporučuje se osobám, které trpí onemocněním, které vede k abnormálnímu hromadění železa. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.