Zdravotnické prostředky

Biotter ISTEL Cardic-100 BT automatický tlakoměr

Značka: BIOTTER
Produktová řada: ISTEL

S tlakoměrem na paži Biotter ISTEL Cardic-100 BT snadno, rychle a přesně změříte svůj systolický i diastolický tlak a srdeční pulz v pohodlí domova

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Biotter ISTEL Cardic-100 BT automatický tlakoměr

50135638

Úvod

S tlakoměrem na paži Biotter ISTEL Cardic-100 BT snadno, rychle a přesně změříte svůj systolický i diastolický tlak a srdeční pulz v pohodlí domova. Pro své jednoduché ovládaní a přesné měření je tonometr ideálním pomocníkem pro domácí monitorování. Tlakoměr nabízí barevně vyznačenou škálu hodnot a indikátor stavu baterií. V balení naleznete univerzální komfortní manžetu (pro obvod paže 22 až 42 cm), praktický obal i adaptér. Díky funkci Bluetooth přenáší naměřené výsledky do aplikace ISTEL HEALTH, ve které můžete nejen sledovat vývoj hodnot, ale také sdílet výsledky měření se svým ošetřujícím lékařem.

ISTEL Telemedicína

Systém ISTEL Care umožňuje sdílení výsledků měření ze zařízení s lékařem nebo zdravotnickým personálem. Jedná se o holistický přístup k monitorování zdravotního stavu pacienta. Všechny naměřené hodnoty, které získá pacient měřením na zařízeních spárovaných s aplikací ISTEL Health, jsou automaticky zasílány do systému ISTEL Care. Naměřené hodnoty lze vkládat do aplikace i systému také manuálně. Postačí vytvořit účet v systému ISTEL Care a vaše údaje budou po ověření dostupné i vašemu lékaři nebo ošetřovateli. Vše je zároveň velmi bezpečné, sami řídíte, kdo má k vašim citlivým údajům přístup a můžete jej kdykoli odepřít.

Hlavní vlastnosti:

  • automatický tlakoměr pro domácí použití
  • rychle a přesně změrí tlak a pulz
  • barevný indikátor hodnot
  • součástí balení je univerzální manžeta, adaptér a obal
  • propojení s aplikací ISTEL HEALTH

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Číslo notifikované osoby: 0197.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.