Kosmetika

Garnier Skin Naturals Hydra Bomb vyplňujicí textilní maska 5 ks

Značka: GARNIER
Produktová řada: Skin Naturals

Garnier Skin Naturals Hydra Bomb vyplňujicí textilní maska s extraktem z granátového jablka a kyseliny hyaluronové hydratuje a vypíná pleť již za 15 minut!

*Při nákupu nad 399 Kč sleva 25 % *Při nákupu produktů značek L´Oréal Paris, Garnier, Mixa a Maybelline v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Garnier Skin Naturals Hydra Bomb vyplňujicí textilní maska 5 ks

50135221

Úvod

Nová generace textilních pleťových masek, jež našla inspiraci v daleké Asii, hloubkově hydratuje pleť po každém použití. Inovativní ultra tenká textilie je ponořená v lázni z extraktu granátového jablka a kyseliny hyaluronové a intenzivně hydratuje pleť, kterou zanechává zářivější a mladistvější. Pleťová maska Garnier Skin Naturals Hydra Bomb působí jako hydratační zábal, po jehož aplikaci získáte pevnější a hladší pokožku a méně viditelné vrásky. Hýčkejte svou pleť z pohodlí domova a dopřejte jí omlazující účinky již za 15 minut.

Výsledek

  • vypnutá a hydratovaná pleť
  • redukuje vrásky a zjemňuje
  • snadná aplikace jako hydratační zábal
  • set 5 masek v ekologickém balení
  • účinek za pouhých 15 minut

Složení

Výtažek z granátového jablka, kyselina hyaluronová.


Použití

Vyberte si jednu z 5 textilních masek a přizpůsobte ji svému obličeji. Nechte působit 15 minut. Poté bude vaše pleť vyplněna, nyní můžete masku odstranit. Nezapoměňte znovu uzavřít balení pro zachování vlhkosti ostatních masek.


O značce

Veškerý sortiment značky Garnier na celém světě se nyní může pochlubit certifikátem Leaping Bunny od organizace Cruelty Free International. To znamená, že produkty, ani žádná z jejich složek ve všech fázích výroby nebyly testovány na zvířatech. CFI uděluje tento certifikát na jeden rok a může kdykoliv provádět namátkové kontroly dodržování pravidel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.