Doplněk stravy

Lahodnosti Dr.KLOUBEK Kapsle s Irským mechem 120 kapslí

Značka: LAHODNOSTI

Lahodnosti Dr.KLOUBEK Kapsle s Irským mechem obsahuje vysokou dávku vitamínu C, který podporuje normální tvorbu kolagenu v kostech, v chrupavkách a v kůži.

945

Cena za 100 kusů: 787,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Lahodnosti Dr.KLOUBEK Kapsle s Irským mechem 120 kapslí

50135948

Úvod

Doplněk stravy s irským mechem a vitaminem C. Irský mech (puchratka kadeřavá – Chondrus crispus) je druh červené mořské řasy, která je zdrojem karagenanu. Tato látka podobná agaru se často využívá jako alternativa živočišné želatiny. Přípravek obsahuje vysokou dávku vitamínu C, který podporuje normální tvorbu kolagenu v cévách, v kostech, v chrupavkách a v kůži. Lahodnosti Dr.KLOUBEK Kapsle s Irským mechem neobsahují živočišné složky a jsou vhodné i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje mořskou řasu Chondrus crispus – irský mech
  • extra dávka vitamínu C, který podporuje normální tvorbu kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek a kůže
  • vitamin C podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant
  • bez cukru, bez laktózy a bez lepku
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Dospělí a děti od 16 let: 2x denně 2 kapsle. Děti 13-16 let: 2 kapsle denně. Děti 8-13 let: 1 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Obsah kapsle můžete vysypat do sklenice vody nebo džusu a vypít. Užívejte po dobu nejméně 3 měsíců. Tuto kúru je vhodné zopakovat 2-3 ročně. Mezi kúrami si udělejte 1-2 měsíce pauzu.


Složení

Celá mořská řasa Chondrus crispus sušená 75 %, vitamín C, obal rostlinné tobolky z celulózy – hydroxypropylmethylcelulóza. Výrobek je bez cukru, bez laktózy a bez lepku. Aktivní látky v denní dávce (4 kapsle): Irský mech celá sušená řasa 1 500 mg, vitamín C 500 mg (624 % DRHP – denní referenční hodnoty příjmu). Země původu: vyrobeno v České republice, původ mořské řasy Indonésie.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.