Kosmetika

NIOXIN System 1 Scalp Therapy Conditioner 300 ml

Značka: NIOXIN
Produktová řada: Optimo System 1

NIOXIN System 1 Scalp Therapy Conditioner byl vytvořen pro posílení struktury lehce řídnoucích vlasů. Kondicionér revitalizuje vlasy a zanechává účes plnější.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NIOXIN System 1 Scalp Therapy Conditioner 300 ml

50135708

Úvod

Krok 2 v péči o lehce řídnoucí vlasy. Scalp Therapy Conditioner byl vytvořen pro posílení struktury vlasů a je součástí 3složkového režimu NIOXIN System 1. Jeho formule založená na technologii BioAMP je bohatá na vitaminy, antioxidanty a rostlinné výtažky, které vyživují vlasové vlákno a udržují jeho vyrovnanou vlhkost. Kondicionér předchází lámání vlasů a zanechává účes plnější.

Výsledek

  • ošetřuje vlasy a revitalizuje pokožku hlavy
  • hydratuje vlasy a vlasovou pokožku od kořínků ke konečkům již od prvního použití
  • předchází lámání vlasů a zanechává účes plnější

Použití

Po umytí vlasů naneste kondicionér a nechte jej 1-3 minuty působit. Poté vlasy dobře propláchněte. Používejte po každém umytí vlasů. Ideální efekt v péči o mírně řídnoucí vlasy vám přípravek přinese v kombinaci s šamponem a bezoplachovou péčí NIOXIN System 1.


O značce

Portfolio produktů NIOXIN je jedinečný systém péče o řídnoucí vlasy. Používá vyspělé inovativní technologie, díky kterým účes získá plnější a hustší vzhled. Systém NIOXIN byl vytvořen v roce 1987, zakladatelka Eva Graham přinesla průlomovou myšlenku aplikovat metodu péče o pleť i na vlasovou pokožku. Pokročilé technologie Systému NIOXIN přinesly skutečné výsledky, díky kterým získala vlasová péče nový směr, a získala si důvěru mnoha mužů i žen po celém světě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.