Kosmetika

Garnier Skin Naturals Vitamín C rozjasňujicí super sérum 30 ml

Značka: GARNIER
Produktová řada: Skin Naturals
5.0

Garnier Skin Naturals Vitamín C rozjasňujicí super sérum rozjasňuje pleť, redukuje pigmentové skvrny a podporuje tvorbu kolagenu.

*Sleva 20 % při nákupu nad 399 Kč *Při nákupu produktů značky Garnier v minimální hodnotě 399 Kč získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
259
Doprava zdarma

O produktu: Garnier Skin Naturals Vitamín C rozjasňujicí super sérum 30 ml

50135222

Úvod

Toužíte po zářivé a rozjasněné pleti? Dopřejte si Garnier Skin Naturals Vitamín C! Rozjasňujicí super sérum v sobě ukrývá 3,5% niacinamid, vitamín C a kyselinu salicylovou, které přispívají ke snížení viditelnosti pigmentových skvrn a podporují produkci kolagenu. Sérum je obohaceno o výtažek z citronu s výraznými rozjasňujícími účinky.

Výsledek

  • podporuje tvorbu kolagenu
  • redukuje pigmentové skvrny
  • nemastná a lehká textura
  • rychle se vstřebává
  • výrazné rozjssňující účinky

Použití

Naneste dávku jednoho kapátka na vyčištěnou pleť v oblasti kontur tváře a očí a jemně vmasírujte. Použijte ráno a večer, pokračujte s vaším hydratačním krémem.


O značce

Veškerý sortiment značky Garnier na celém světě se nyní může pochlubit certifikátem Leaping Bunny od organizace Cruelty Free International. To znamená, že produkty, ani žádná z jejich složek ve všech fázích výroby nebyly testovány na zvířatech. CFI uděluje tento certifikát na jeden rok a může kdykoliv provádět namátkové kontroly dodržování pravidel.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.