Kosmetika

NIOXIN 3D Intensive Density Defend bezoplachová stylingová pěna 200 ml

Značka: NIOXIN
Produktová řada: Intensive Care

NIOXIN 3D Intensive Density Defend je stylingová pěna pro barvené vlasy, která chrání hustotu vlasů a snižuje jejich lámavost. Zvyšuje lesk a intenzitu barvy.

399
Ušetříte 36%

Původní cena:  619 Kč  ·  sleva 220 Kč

Nejnižší cena před slevou: 619 Kč

Doprava zdarma

O produktu: NIOXIN 3D Intensive Density Defend bezoplachová stylingová pěna 200 ml

50135700

Úvod

Zpevňující stylingová pěna pro barvené vlasy. NIOXIN 3D Intensive Density Defend je lehká bezoplachová pěna s technologií DensiProtect, která chrání hustotu vlasů a snižuje jejich lámavost. Přípravek navíc zvyšuje lesk a intenzitu barvy.

Výsledek

  • snižuje lámavost vlasů a zvyšuje živost barvy vlasů
  • podporuje hustotu vlasů a dlouhotrvající barvu
  • dermatologicky testováno

Použití

Naneste na vlhké, ručníkem vysušené vlasy a vpracujte rovnoměrně pomocí prstů do celé jejich délky. Pročešte hřebenem. Na polodlouhé vlasy naneste množství pěny o velikosti jablka. Při aplikaci stylingového produktu v podobě pěny vlasy vždy vyfoukejte přes plochý nebo kulatý kartáč do objemu.


O značce

Portfolio produktů NIOXIN je jedinečný systém péče o řídnoucí vlasy. Používá vyspělé inovativní technologie, díky kterým účes získá plnější a hustší vzhled. Systém NIOXIN byl vytvořen v roce 1987, zakladatelka Eva Graham přinesla průlomovou myšlenku aplikovat metodu péče o pleť i na vlasovou pokožku. Pokročilé technologie Systému NIOXIN přinesly skutečné výsledky, díky kterým získala vlasová péče nový směr, a získala si důvěru mnoha mužů i žen po celém světě.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.