Elektronika

NAIPO XKAM SPA18 masážní vanička blue

Značka: NAIPO
5.0

Dopřejte svým nohám relaxaci v masážní vaně. Přístroj NAOPO XKAM SPA18 nabízí válečkovou masáž, vibrační masáž a rychlé nahřátí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: NAIPO XKAM SPA18 masážní vanička blue

50135525

Úvod

Mnoho lidí tráví velkou část svého dne na nohou, ať už v práci, při vyřizování pochůzek, na výletě nebo při sportu, naše chodidla dostávají pořádně zabrat. Je proto potřeba dodat jim čas od času relaxační koupel, odstranit z nich zbytky ztvrdlé a odumřelé kůže a celkově jim dát vydechnout. K tomu vám skvěle poslouží masážní vanička NAIPO Blue XKAM SPA18. Bublinková vanička dokáže s vašimi chodidly doslova divy: účinně stimuluje prokrvení pokožky, přispívá ke zlepšení krevního oběhu, jemně masíruje a uvolňuje napjaté svalstvo nohou a regeneruje pokožku. Po koupeli se budete cítit uvolněně a příjemně.

Individuální nastavení teploty a typu masáže

Vanička NAIPO nabízí 3 funkce a možnost je libovolně kombinovat: nahřátí a udržování požadované teploty (35–48 °C), válečková masáž a vibrační masáž. Vše si zvolíte na přehledném LCD dotykovém displeji. K důkladné masáži chodidel přispěje 16 masážních válečků a odnímatelné mini masážní body. Praktická je také ochrana proti stříkající vodě. Užijte si svou chvilku relaxace klidně každý den.

Hlavní vlastnosti:

  • 3v1 relaxační masážní koupel nohou
  • nastavení teploty, rychlý ohřev vody
  • válečková a vibrační masáž
  • 16 válečků
  • ochrana proti stříkající vodě 
  • automatické vypnutí po 60 minutách

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.