Kosmetika

BIODERMA Photoderm M světlý SPF50+ 40 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

Fluid BIODERMA Photoderm M SPF50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Pomáhá zabraňovat vzniku pigmentových skvrn, zmírňuje je a omezuje jejich návrat.

Akce 1 + 1 Při nákupu 2 produktů značky BIODERMA produktové řady Photoderm v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2023 nebo do vyprodání zásob.
675
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Photoderm M světlý SPF50+ 40 ml

50135165

Úvod

BIODERMA Photoderm M SPF 50+ tónující krém poskytuje velmi vysokou ochranu před sluncem pro pokožku náchylnou k hyperpigmentaci. Díky kombinaci UVA a UVB filtrů přináší optimalizovanou ochranu před UV zářením. Fluid je tónovaný, přirozeně sjednocuje pleť. Pomáhá zabraňovat vzniku pigmentových skvrn, zmírňuje je a omezuje jejich návrat. Po nanesení zanechává svěží a rozzářený výsledek. K dostání ve dvou odstínech. Přípravek je voděodolný, nekomedogenní, fotostabilní a bez parfemace. Ideální na všechny typy pleti. Světlý odstín.

Hlavní vlastnosti:

  • působí proti hyperpigmentaci pleti způsobené vlivem UV záření
  • chrání, sjednocuje a zmatňuje pleť 
  • voděodolný, nekomedogenní

Složení

Exkluzivní patent Buněčné Bioochrany™ – aktivuje přirozenou obranu pokožky, chrání buňky a bojuje proti předčasnému stárnutí pokožky. Glabridin – inhibuje tyrosinázu, klíčový enzym v melanogenezi. To pomáhá omezit proces pigmentace pleti.


Použití

Photoderm M používejte denně, během celého roku, aby se minimalizovalo riziko vzniku pigmentace. Naneste na pokožku po denním krému. Naneste rovnoměrně a v dostatečném množství před vystavením se slunečnímu záření (snížené množství produktu snižuje úroveň ochrany). Pravidelně opakujte. Aplikaci opakujte vždy po sportu, setření nebo preventivně i po pobytu ve vodě. Používejte pouze na zdravou pokožku.


Upozornění

Nepobývejte vy ani vaše děti na slunci příliš dlouho a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým ochranným faktorem totiž neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.