Kosmetika

BIODERMA Photoderm Opalovací mlha SPF50+ 150 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm
5.0

Opalovací mlha Photoderm od značky BIODERMA s SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením. Perfektní při letních a outdoorových sportech.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Photoderm Opalovací mlha SPF50+ 150 ml

50135160

Úvod

Opalovací mlha BIODERMA Photoderm poskytuje vysokou ochranu proti UVA-UVB. V kombinaci s patentem Buněčné Bioochrany® aktivuje přirozenou obranu buněk, a tím předchází stárnutí pokožky. Díky složení s antioxidanty bojuje s nežádoucími volnými radikály. Naneste v dostatečném množství na celé tělo. Mlha se snadno aplikuje i na vlhkou pokožku, nemusíte ji složitě roztírat. Vhodná pro všechny typy pleti včetně citlivé. Má hydratační účinky, dále je nekomedogenní, neparfémovaná a vysoce voděodolná. Bezkontaktní aplikace. Ideální pro celou rodinu.

Hlavní vlastnosti:

  • nabízí vysokou ochranu před UVA/UVB zářením, SPF 50+
  • vhodná při sportech
  • má vysoce voděodolné složení
  • ideální produkt pro celou rodinu
  • transparentní mlha se svěžím efektem

Použití

Aplikujte rovnoměrně dostatečné množství přípravku před vystavením se slunečnímu záření (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo setření ručníkem. Před aplikací na obličej nastříkejte do rukou. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany. Vhodné pro děti od 3 let.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.