Kosmetika

Nivea SUN Dětský sprej na opalování OF30 pumpička 270 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Dětský sprej na opalování OF30 poskytuje vysokou ochranu před UV zářením a zároveň dětskou pokožku hydratuje. Lehce se roztírá a chrání ihned po namazání.

315
Ušetříte 25%

Původní cena:  419 Kč  ·  sleva 104 Kč

Nejnižší cena před slevou: 419 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea SUN Dětský sprej na opalování OF30 pumpička 270 ml

50136115

Úvod

Dětská pokožka má výrazně méně pigmentu než dospělá, a proto se děti při pobytu na sluníčku tak rychle spálí. Dětský sprej na opalování Nivea SUN OF30 poskytne ochranu jejich pokožce na dovolené i ve všedních dnech. Díky spreji je aplikace rychlá a bez obtíží namažete i velmi neposedné děti. Voděodolné složení, s UVA/UVB filtry a organickým mandlovým olejem, chrání okamžitě po namazání, a zároveň pokožku hydratuje. Přípravek je ohleduplný k přírodě: jeho složení je ze 79 % biologicky rozložitelné a láhev je vyrobena z 95 % z recyklovatelného plastu.

Hlavní vlastnosti:

  • okamžitá ochrana před UV zářením
  • chrání pokožku a zároveň hydratuje
  • složení spreje je ze 79 % biologicky rozložitelné
  • obsažené UV filtry jsou přátelské k vodním ekosystémům
  • snadno se roztírá

Použití

Před použitím řádně protřepejte! Nastříkejte produkt nejprve do svých dlaní, a až potom aplikujte na pokožku dítěte. Nestříkejte přímo na dítě. Začněte už doma a pravidelně každou hodinu děti znovu namažte. 


Upozornění

Vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte dítě před slunečním zářením oblečením a používejte dostatečné množství sluneční ochrany na nezakrytá místa. Po nanesení nechte sprej důkladně vstřebat, vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy – přípravek může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.