Kosmetika

Nivea SUN Hydratační sprej na opalování OF50+ 270 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Hydratační sprej na opalování OF50+ nabízí vysokou ochranu před UV zářením, zachovává ochranný film pokožky a nezanechává skvrny.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

349
Ušetříte 24%

Původní cena:  459 Kč  ·  sleva 110 Kč

Nejnižší cena před slevou: 459 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea SUN Hydratační sprej na opalování OF50+ 270 ml

50136117

Úvod

Hledáte spolehlivý prostředek na chytání bronzu? Pak vsaďte na hydratační sprej na opalování Nivea OF50+. Přípravek pokožku nevysušuje a zachovává její přirozený ochanný film. Navíc se perfektně vstřebává do pokožky a nezanechává po sobě mastné skvrny.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana pokožky před UV zářením
  • zachovává kožní ochranný film 
  • nezanechává mastné skvrny

Použití

Před použitím sprej pořádně protřepejte, ochranné filtry mají tendenci se usazovat. Pomocí rozprašovače naneste krém na opalování na tělo. Rozhodně s ním nešetřete! Jedna aplikace nestačí, používejte krém pravidelně co 2 hodiny.


Upozornění

Před použitím řádně protřepejte! Nestříkejte přímo na obličej a vyhněte se inhalaci obsahu. Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.