Doplněk stravy

Dr. Müller Müllerův sirup s jitrocelem, medem a vitaminem C 245 ml

Müllerův sirup s medem a jitrocelem obsahuje vitamin C, který podporuje imunitu při oslabení organizmu. Jitrocel napomáhá normální funkci dýchacího systému.

99

Cena za 100 ml: 40,41 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Müller Müllerův sirup s jitrocelem, medem a vitaminem C 245 ml

50133376

Úvod

Tekutý doplněk stravy s jitrocelem a vitaminem C, ochucený včelím medem. Sirup od Dr. Müllera obsahuje extrakt z listů jitrocele, který podporuje normální funkce dýchacího systému. Vitamin C napomáhá udržení obranyschopnosti v období oslabení organizmu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Pro své výborné chuťové vlastnosti je sirup vhodný i pro děti od 3 let.

Hlavní vlastnosti

  • jitrocel podporuje normální funkci dýchacího systému
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamin C podporuje přirozenou imunitu

Dávkování

Dospělí: 1 kávová lžička (5 ml) 3-5x denně. Děti od 3 let: 1x denně 1 kávová lžička sirupu. Sirup můžete zamíchat do čaje, džusu či jiného nápoje. Před použitím protřepejte! Po otevření uchovávejte sirup dobře uzavřený v chladu a temnu.


Složení

Invertní cukr, čištěná voda, včelí med, extrakt listu jitrocele kopinatého ((voda, jitrocel kopinatý (Plantago lanceolata), sorban draselný)), vitamín C (L-askorbová kyselina, L-askorbat sodný), konzervant (sorban draselný).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.