Registrovaný léčivý přípravek

Magnerot 500 mg 50 tablet

Značka: MAGNEROT

Magnerot 500 mg je léčivý přípravek, který se užívá k léčbě nedostatku hořčíku nebo při jeho nadměrné spotřebě např. v období kojení a ve stresových situacích. Určeno pro dospělé a děti od 6 let.

Velikost balení
235
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Magnerot 500 mg 50 tablet

50011062

Úvod

Magnerot 500 mg obsahuje pro naše tělo důležitý minerál hořčík v kombinaci s kyselinou orotovou, která zlepšuje jeho vstřebávání do organismu. Magnerot 500 mg se užívá při nedostatku hořčíku vzniklého následkem jednostranné výživy, alkoholismu nebo při nedostatečné kompenzaci zvýšené potřeby hořčíku např. v období kojení, ve stresových situacích. Na doporučení lékaře se přípravek užívá při křečích v lýtkách, svalových záškubech, angině pectoris, při užívání některých léků, v těhotenství při riziku předčasného porodu. Magnerot 500 mg je určen pro dospělé a děti od 6 let.


Dávkování

Individuální podle závažnosti nedostatku hořčíku, event. potřeby. Obvykle dospělí užívají 3x denně 2 tablety po dobu jednoho týdne, poté 1-2x denně 1-2 tablety. Děti od 6 let užívají 3x denně 1 tabletu. Délka léčby je minimálně 6 týdnů. Pokud se nebudete cítit lépe do 6 týdnů, poraďte se o dalším užívání s lékařem.


Složení

Léčivou látkou je magnesii orotas dihydricus 500 mg v 1 tabletě (odpovídá 32,8 mg hořčíku).

Pomocnými látkami jsou povidon K30, mastek, magnesium-stearát, natrium-cyklamát, kukuřičný škrob, sodná sůl kroskarmelosy, monohydrát laktózy, mikrokrystalická celulosa, koloidní bezvodý oxid křemičitý.


Upozornění

Přípravek obsahuje monohydrát laktózy, nutno vzít v úvahu při nesnášenlivosti některých cukrů.

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.