Kosmetika

Balade en Provence Tuhý hydratační krém pro muže BIO 32 g

Balade en Provence Tuhý hydratační krém pro muže s BIO složením dokonale hydratuje a regeneruje pánskou pokožku. Obsahuje výtažky z konopí a kakaové máslo.

399
Doprava zdarma

O produktu: Balade en Provence Tuhý hydratační krém pro muže BIO 32 g

50136091

Úvod

Tuhý BIO certifikovaný omlazující krém se 100% přírodním složením poskytne pánské pleti tu nejlepší péči. Obsahuje konopný extrakt, který pleť zklidní a kakaové máslo, jež dodá potřebné aminokyseliny, aby si pleť udržela potřebnou vlhkost. Díky obsaženému vitaminu C s antioxidačním účinkem bude pokožka lépe odolávat známkám stárnutí. Krém intenzivně hydratuje a posiluje přirozenou ochrannou bariéru. Po jeho nanesení bude váš obličej zářit novou energií. Přípravek získal certifikáty: BIO Earth Durable, Vegan, Cruelty free. Ručně vyrobený v Provence.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje a regeneruje
  • dodává pleti potřebné vitaminy
  • bojuje proti známkám stárnutí

Složení

  • zklidňující extrakt z konopí
  • vyživující kakaové máslo

Použití

Krém používejte ráno a večer na umytý obličej. Nejprve jej zahřejte pomocí dechu, případně jemnou masáží v okolí krku. Následně přiložte na obličej a krouživými pohyby masírujte pleť. Teplo vaší pokožky uvolní jemnou vrstvu séra. Tu vmasírujte pomocí konečků prstů.

Skladování kostky:

Krém skladujte v chladu a suchu. Při delšímu vystavení teplu / slunečnímu záření hrozí změknutí, či rozpuštění kostky. Pokud by se tak stalo, umístěte kostku do lednice. Po 3-4 hodinách se vrátí do pevného stavu. V letních měsících lze výrobek skladovat v lednici dlouhodobě. 


O značce

Rodinná firma Balade en Provence se sídlem v malém městečku Opio na Francouzské riviéře se specializuje na výrobu tuhé kosmetiky, ke které patří i unikátní krémy bez obsahu vody. Tato značka staví na skutečnosti, že voda slouží ve většině případů jako pouhá výplň. Bez ní jsou výrobky udržitelnější, efektivnější a šetří naši planetu i pokožku. Zapomeňte na plast – všechny produkty Balade en Provence jsou balené v papírové, plně kompostovatelné krabičce z recyklovaného papíru bez jakékoli fólie či UV laku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.