Potraviny a nápoje

MANA Powder Origin Mark 7 komplexní jídlo 430 g

Značka: MANA
5.0

MANA Powder Origin Mark 7 je již sedmá generace nutričně plnohodnotného pokrmu s vitaminy, minerály a 21 g bílkovin v porci. Funkční jídlo, které šetří váš čas.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

449

Cena za 100 g: 104,42 Kč

Doprava zdarma

O produktu: MANA Powder Origin Mark 7 komplexní jídlo 430 g

50135668

Úvod

Funkční jídlo, které šetří váš čas. MANA Powder Origin Mark 7 je již sedmá generace rostlinného, nutričně kompletního pokrmu s vitaminy, minerály a 21 g bílkovin v porci. Kvalitní ingredience, komplexní sacharidy a hodnotné tuky rychle zasytí, nastartují organizmus a nabídnou tělu vše, co potřebuje. Z jednoho balení připravíte 5 porcí nápoje, který poslouží jako plnohodnotné jídlo a dodá 400 kcal. Můžete jím nahradit jednu nebo dvě denní porce, ale i celodenní stravovací režim, a mít tak dokonale pod kontrolou příjem kalorií. Neutrální příchuť Origin má lahodnou, krémovou chuť s jemným vanilkovo-ovesným nádechem, a díky tomu se vám nikdy neomrzí. Mana je praktické řešení vašeho stravování, když není času nazbyt: na cestách, v kanceláři i při sportu.

Hlavní vlastnosti

  • 42 esenciálních živin
  • výživově kompletní pokrm
  • vyvážený zdroj energie
  • obsahuje bohatou směs nenasycených rostlinných tuků
  • obsahuje 14 vitamínů, 17 minerálů a další stopové prvky
  • bílkoviny s komplexním aminospektrem
  • 100% rostlinný produkt – vhodné i pro vegany
  • neobsahuje GMO

Nová vylepšená receptura

Receptura je nově obohacena o kokosový MCT olej s čistým obsahem (99 %) triglyceridů kyseliny kaprylové (C8), která zajišťuje rychlou energetickou podporu, a oproti běžnému MCT oleji je až 6x silnější!


Složení

Směs proteinů (izolovaná sójová a hrachová bílkovina, ovesný protein, protein z hnědé rýže, dýňový protein, chlorella), maltodextrin, ovesná vláknina, isomaltulosa, inulin, mrkvová vláknina, rostlinné oleje (řepkový olej, kokosový MCT C8 olej (triglyceridy kyseliny kaprylové C8), olej z mikrořas Schizochytrium sp., slunečnicový olej, ovesný olej, zastudena lisovaný lněný olej), emulgátor (sójový lecitin), stabilizátor (arabská guma, xanthan), sůl, vitaminy a minerální látky (citronan draselný, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, glukonan zinečnatý, jodičnan draselný, vitamin A, thiamin, riboflavin, niacin, kyselina pantothenová, vitamin B6, biotin, kyselina listová, vitamin B12, vitamin C, vitamin D2 a D3), vitamin E, vitamin K1, cholin bitartrát, směs tokoferolů, sladidlo (sukralosa), aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně. S cukry* a sladidlem. *(Isomaltulosa je zdrojem glukosy a fruktosy.) 


Použití

1 porci (400 kcal energie) připravíte smícháním 300 ml vody + 86 g prášku (2 originální odměrky od výrobce nebo 5 vrchovatých polévkových lžic). Promíchejte 30 vteřin v uzavřené láhvi nebo v mixéru a je hotovo.


Upozornění

Po otevření spotřebujte balení do 30 dní. Pokud prášek přesypete do vzduchotěsné nádoby a budete skladovat v temnu, trvanlivost se prodlouží na 6 měsíců od otevření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.