Kosmetika

MÁDARA EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB hydrofilní olejový peeling 60 ml

Značka: MÁDARA

Luxusní, jemný peeling na olejové bázi MÁDARA EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB šetrně odstraňuje nečistoty a odumřelé pleťové buňky. S přírodním sopečným pískem.

649
Doprava zdarma

O produktu: MÁDARA EXFOLIATING OIL-TO-MILK SCRUB hydrofilní olejový peeling 60 ml

50136046

Úvod

Hydrofilní olejový peeling MÁDARA lehce masíruje pokožku a účinně z ní odstraňuje nečistoty a suché pleťové buňky. Tento luxusní a bohatý exfoliační peeling na olejové bázi zjemňuje a obnovuje pokožku. Olej se při kontaktu s vodou přemění na jemnou krémovou emulzi, která pronikne do pokožky a uvolní nečistoty usazené v pórech. Šetrně je odstraní, zatímco jemná vosková zrníčka lehce masírují vaši tvář. Obsahuje meruňkový a ovesný olej a vulkanický písek. Přípravek je velmi jemný, pokožku zbytečně nedráždí ani nevysušuje a je tak vhodný pro všechny typy pleti. Peeling dodá pleti zdravou barvu a pěstěný vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • podporuje přirozenou obměnu buněk
  • nevysušuje a nedráždí
  • zanechává dokonale hladkou pokožku
  • přírodní složení
  • pro všechny typy pleti

Použití

Naneste dostatečné množství do suchých dlaní a krouživými pohyby vmasírujte do suché pokožky. Poté přidejte vodu, aby se olej proměnil v jemné mléko. Opláchněte vodou. Poté použijte tonikum a hydratační krém. Doporučené používání dva až třikrát týdně.


O značce

Přírodní kosmetika od lotyšské společnosti MÁDARA nabízí ekologické výrobky pro péči o pleť a celé tělo. Filozofie značky je založena na myšlence, že čistě přírodní složky jsou pro lidské tělo nejpřirozenější a nejprospěšnější a jejich ekologický původ navíc zaručuje minimální dopad na přírodu. Ve svých produktech k nám přináší bohaté vůně z rostlinných, květinových a bobulových extraktů. 

Byliny z tajemného Severu

MÁDARA obsahuje bio certifikované extrakty z rostlin, které se vyskytují v severní části Lotyšska a vyznačují se výjimečně vysokým obsahem aktivních látek. Hlavním tajemstvím značky jsou totiž při výrobě použité přírodní složky, především extrakty z květin a bylin z baltských luk a lesů. Rostliny během krátkého léta, které se vyznačuje dlouhou dobou slunečního svitu, musí aktivizovat své síly k rozmnožení v co nejkratším čase. Obsažené látky v přípravcích jsou díky tomu koncentrovanější. Značka získala certifikát ECOCERT a mnohé z produktů mají veganské složení.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.