Kosmetika

WoodenSpoon Opalovací mléko na obličej a tělo SPF35+ 50 ml

WoodenSpoon Opalovací mléko na obličej a tělo s organickým složením poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Hydratuje a zklidňuje pleť vystavenou na slunci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: WoodenSpoon Opalovací mléko na obličej a tělo SPF35+ 50 ml

50136147

Úvod

Opalovací mléko na obličej a tělo od WoodenSpoon poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Obsahuje baobab, jenž chrání pokožku před negativními účinky slunce. Přípravek je bohatý na antioxidanty, které pomáhají předcházet vzniku pigmentových skvrn a fotostárnutí. Dále obsahuje výtažek z okurky pro osvěžení a hydrataci a olej z maliny. Ten podporuje přirozenou hydrataci pleti díky fytosterolům a zanechává ji pružnou a zářivou. Mléko obnovuje pokožku, zanechává ji hladkou a podporuje dlouhotrvající opálení. Zklidňuje podráždění způsobené vystavením pokožky na slunci. Snadno se roztírá a po nanesení příjemně chladí. Vhodný pro všechny typy pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana před UV zářením
  • zabraňuje vzniku pigmentací
  • voděodolné složení

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Používejte ochranné oblečení a pokrývku hlavy. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před UV zářením.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.