Kosmetika

BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF30 40 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Photoderm

BIODERMA Photoderm AKN Mat s SPF 30 poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Reguluje mazotok a neucpává póry. Ideální na citlivou, problematickou pleť.

429
Ušetříte 32%

Původní cena:  629 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 629 Kč

Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF30 40 ml

50135153

Úvod

Opalovací krém na obličej BIODERMA Photoderm AKN Mat SPF30 s exkluzivním patentem Fluidactiv™ reguluje produkci mazu, brání ucpávání pórů a vzniku nedokonalostí, které se často zhoršují po vystavení pokožky na slunci. Poskytuje vysokou ochranu před UVA a UVB zářením, a kromě toho obsahuje také patent Buněčné Bioochrany™, který podporuje obranyschopnost pokožky během expozice na slunci. Napomáhá regeneraci buněk, bojuje proti předčasnému stárnutí pleti a vzniku pigmentových skvrn. Přípravek je nekomedogenní, fotostabilní, hypoalergenní s výbornou snášenlivostí na pokožce. Vhodný pro citlivou mastnou a problematickou pleť se sklonem k akné.

Hlavní vlastnosti:

  • krém s vysokou ochranou SPF 30 proti UV záření
  • hypoalergenní a nekomedogenní složení
  • redukuje produkci mazu
  • napomáhá regeneraci pokožky
  • pro citlivou, mastnou pokožku se sklony k akné

Složení

Patent Buněčné Bioochrany™ v kombinaci se slunečními filtry – společně chrání pokožku okamžitě i dlouhodobě před poškozením UV zářením. Patent Fluidactiv™ – den za dnem reguluje množství a kvalitu produkovaného mazu, a tím brání vzniku nedokonalostí.


Použití

Používejte denně samostatně nebo po hydratačním nebo zmatňujícím produktu. Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany.


Upozornění

Nepobývejte vy ani vaše děti příliš dlouho na slunci a obzvláště se jeho paprskům vyhněte mezi 11. a 15. hodinou. Chraňte se před slunečním zářením oblečením, pokrývkou hlavy a slunečními brýlemi. Ani prostředky s vysokým ochranným faktorem neposkytují 100% ochranu před UV paprsky. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.