Kosmetika

Nivea SUN Sensitive OF50+ dětské opalovací mléko roll-on 50 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Sensitive dětské opalovací mléko OF50+ roll-on chrání citlivou dětskou pokožku před škodlivými účinky UV záření. Mléko má šetrné složení a snadno se aplikuje.

355
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea SUN Sensitive OF50+ dětské opalovací mléko roll-on 50 ml

50136113

Úvod

Chystáte se s dětmi na dovolenou? Nebo je jen chcete ochránit při radovánkách u bazénu? Ať už budou vaše děti kdekoliv, v letních měsících se bez kvalitního opalovacího krému zkrátka neobejdou. Dětské mléko na opalování Nivea SUN Sensitive OF50+ roll-on vzniklo ve spolupráci s dětskými pediatry, a proto jeho složení maximálně vyhovuje potřebám citlivé dětské pokožky. Tím ale výčet kladů nekončí! V přípravku jsou použity UV filtry ohleduplné k životnímu přostředí a jeho obal je plně recyklovatelný. Pověstnou třešničkou na dortu je pak snadná aplikace, o které nebude vaše dítko téměř vědět.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením
  • šetrné složení vyvinuté s respektem na prostředí oceánů
  • rychlá a přesná aplikace díky kuličkovému systému
  • složení bez parfemace
  • vhodné pro školáka i pro miminko od 6 měsíců

Použití

Nezapomeňte před použitím lahvičku vždy protřepat. S kuličkovým systémem natřete každé dítko tak rychle, že to ani nezaznamená. Natřete i ušní lalůčky a chodidla. Pravidelně (klidně i co hodinu) děti svolejte a aplikujte znovu opalovací mléko. Obzvláště, když dítě vyleze z vody. Malé děti preventivně oblékejte i do triček a kloboučků. Citlivá dětská pokožka se rychle spálí.


Upozornění

Před použitím řádně protřepejte! Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte dítě před slunečním zářením oblečením a používejte dostatečné množství sluneční ochrany na nezakrytá místa. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.