Kosmetika

Weleda Skin Food Duo set

Značka: WELEDA
5.0

Weleda Skin Food Duo je sada výživných krémů s heřmánkem, měsíčkem a violkou trojbarevnou. Bohatá textura krémů krásně zvláčňuje pokožku a napomáhá její obnově.

235
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Weleda Skin Food Duo set

50136108

Úvod

Krémy Weleda Skin Food obsahují účinnou kompozici slunečnicového oleje s heřmánkem, měsíčkem a violkou trojbarevnou. Bohatá a výživná textura krémů krásně zvláčňuje pokožku a napomáhá její obnově. Pečujte o svou pokožku tváře i celého těla se sadou certifikované přírodní kosmetiky!

Weleda Skin Food Duo set

  • Skin Food je všestranný krém od Weledy pro celou rodinu. Jeho výživná textura jemně pečuje o pleť obličeje, postará se i o krásu vašich rukou a změkčí a zvláční suchou pokožku loktů a chodidel. Báječně hydratuje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku. Krém můžete používat jako denní i noční péči nebo jako výživnou pleťovou masku. Je vhodný pro děti od 3 let.

  • Skin Food Light dodává pokožce bohatou výživu a okamžitou hydrataci. Jedná se o odlehčenou verzi již tradičního krému Skin Food a je záchranou pro suchou pokožku na obličeji, loktech, rukou i nohou, kdekoli vaše pokožka volá po regeneraci. Tento osvěžující krém se rychle vstřebává, regeneruje pleť a zanechává ji jemnou a hebkou. Třešničkou na dortu je nezaměnitelná vůně rozmarýnu, levandule a sladkého pomeranče.


Složení

Skin Food: slunečnicový olej, lanolin, mandlový olej, bílý včelí vosk, extrakt z violky trojbarevné, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského. Skin Food Light: slunečnicový olej, glycerin, včelí vosk, kakaové máslo, bambucké máslo, extrakt z violky trojbarevné, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského, lanolin, kyselina mléčná.


O značce

Weleda je nositelem certifikátu NATRUE, který garantuje nejvyšší kvalitu čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.