Kosmetika

BIODERMA Sensibio H2O eye zklidňující dvoufázový micelární odličovač 125 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Sensibio

BIODERMA Sensibio H2O eye dvoufázový micelární odličovač použijte k odlíčení citlivých očí a rtů. Šetrně odstraňuje i voděodolný make-up a je vhodný i na citlivou pleť.

*Sleva 200 Kč při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč. *Při nákupu produktů značky BIODERMA v minimální hodnotě 690 Kč získáte slevu 200 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
349
Doprava zdarma

O produktu: BIODERMA Sensibio H2O eye zklidňující dvoufázový micelární odličovač 125 ml

50135988

Úvod

Sensibio H2O eye je dvoufázový micelární odličovač, šetrně odstraňuje i dlouhotrvající a voděodolný make-up* z citlivých oblastí očí a rtů bez nutnosti tření. Obsahuje Provitamin B5, který posiluje kožní bariéru, zlepšuje hydrataci pleti a posiluje řasy**. Pečuje o citlivé oční okolí a řasy jsou trvale posíleny. Respektuje fyziologii i těch nejcitlivějších očí a pomáhá je zklidnit. Olejová fáze (30 %) okamžitě rozpouští voděodolný make-up bez pocitu mastného filmu. Vodní fáze, složená z ikonické micelární vody (70 %), doplňuje olejovou fázi a dočišťuje pleť. Není nutné jej oplachovat. Neobsahuje alkohol ani parfém.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale čistí a odličuje i voděodolný oční make-up
  • bez nutnosti opláchnutí
  • posiluje a hydratuje pokožku
  • nemastný povrch
  • neparfémovaný, bez alkoholu

Použití

K dennímu použití. Dobře protřepejte. Nakapejte na vatový nebo látkový odličovací tampon a jemně setřete make-up z pleti. Není potřeba oplachovat.


Upozornění

*Odstraňuje 96 % voděodolného make-upu a 95 % znečišťujících částic PM10, PM2,5 a PM1. Hodnocení účinnosti odstraňování make-upu na 10 dobrovolnících ve věku 22 až 46 let. Hodnocení účinnosti na čištění uhlíkových částic pomocí analýzy obrazu na 14 dobrovolnících ve věku 31 až 72 let. 

**Hydratuje. +13 % hydratace po 7 dnech. Posiluje křehké oční okolí. -12 % transepidermální ztráty vody po 28 dnech. Korneometrický test na 12 dobrovolnících se suchou nebo mírně hydratovanou pokožkou ve věku 22 až 69 let po dobu 7 dní. Test TEWL na 20 dobrovolnících se suchou a defektní pokožkou ve věku 23 až 63 let po dobu 28 dní.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.