Kosmetika

WoodenSpoon Opalovací tělové mléko SPF50 150 ml

Přírodní Opalovací mléko SPF50 od WoodenSpoon se obsahuje BIO ingredience, které jsou šetrné k citlivé pokožce dětí i dospělých. S minerálními filtry, voděodolné.

Velikost balení
529
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WoodenSpoon Opalovací tělové mléko SPF50 150 ml

50136149

Úvod

Přírodní Opalovací mléko SPF50 od WoodenSpoon se obsahuje BIO ingredience, které jsou šetrné k citlivé pokožce dětí i dospělých. Obsažené bambucké máslo je bohaté na vitaminy, polyfenoly a antioxidanty. Díky tomu mléko účinně bojuje proti předčasnému stárnutí a vysoušení pokožky. Intenzivně hydratuje, zvlhčuje a vyživuje pokožku. Snadno se roztírá a nezanechává na pokožce mastný film. Produkt je voděodolný a vhodný pro celou rodinu. Obsahuje minerální filtry.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením
  • voděodolné složení
  • vhodné i na citlivou dětskou pokožku

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Používejte ochranné oblečení a pokrývku hlavy. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před UV zářením. Nepoužívejte v případě alergií. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zabraňte kontaktu s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.