Kosmetika

Alteya Organics Růžová voda z bílé růže Bio 120 ml

Alteya Organics Růžová voda z čerstvých organických květů bílé růže dokonale hydratuje pleť. Tonizuje a zvlhčuje pokožku a podporuje její obnovu. Využití také v aromaterapii.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Alteya Organics Růžová voda z bílé růže Bio 120 ml

50122424

Úvod

Květinová voda z čerstvých organických květů Rosa alba. Alteya Růžová voda z bílé růže Bio ve spreji tonizuje a zvlhčuje pokožku a podporuje její obnovu. Zklidní pokožku kdykoliv během dne – po vystavení slunci, po cvičení nebo čištění pleti. Osvěžuje, zmírňuje podráždění a navrací pleti zdravý a mladistvý vzhled. Voda má široké využití v péči o pleť i tělo a také v aromaterapii. Ve formě aromaterapie zpříjemní vaši koupel nebo také osvěží váš domov. Certifikováno USDA Organic a NaTrue. Vhodné i pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pleti okamžitou hydrataci
  • tonizuje a rozjasňuje pleť
  • podporuje její obnovu
  • osvěžuje v horkých dnech
  • uvolňuje póry a detoxikuje

Složení

100% čistá, pomocí páry destilovaná bílá růžová voda. BIO kvalita.


Použití

Péče o pleť/Péče o vlasy: Dokonale osvěžuje a hydratuje pleť i vlasy. Naneste růžovou vodu na vatový tampon a aplikujte po celém obličeji a krku. Vodu můžete nakapat i přímo na ručník a přiložit na obličej.

Detoxikuje, uvolňuje póry a zklidňuje. Růžovou vodu můžete nastříkat i na celé tělo, docílíte okamžité hydratace pokožky a svěžesti. Dodává zdravou barvu matné pleti a zmírňuje podráždění po dlouhodobém pobytu na slunci. Aplikujte také na vlasy, které po dlouhodobém používání získají zpět svůj oslnivý lesk.

Aromaterapie: Při stresu použijte do koupele, nastříkejte v ložnici, na ložní prádlo a oblečení. Tato jemná forma aromaterapie je vhodná pro senzitivní lidi, těhotné ženy a děti. Příjemná vůně povznese vaši náladu a harmonizuje mysl. Má tonizující a obnovující účinek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.