Kosmetika

Alteya Organics Růžová voda Bio 120 ml

Alteya Organics Růžová voda Bio ve spreji dodává pleti okamžitou hydrataci, tonizuje pleť a rozjasňuje její vzhled. Má univerzální využití v péči o pleť. Obsahuje růži z Damašku.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alteya Organics Růžová voda Bio 120 ml

50121903

Úvod

Květinová voda s okouzlující vůní damašské růže. Alteya Růžová voda Bio ve spreji je skvělý přírodní toner, dodává pleti okamžitou hydrataci. Je bohatá na základní mikroživiny, které pronikají do pokožky a podporují její rozzářený vzhled. Použijte také na vlasy, které získají oslnivý lesk. Má multifunkční využití v péči o pleť i tělo. Ve formě aromaterapie zpříjemní vaši koupel nebo také osvěží váš domov. Certifikováno USDA Organic a NaTrue. Vhodné i pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pleti okamžitou hydrataci
  • tonizuje a rozjasňuje pleť
  • uvolňuje póry a detoxikuje
  • zklidňuje po opalování
  • navrací vlasům oslnivý lesk

Složení

100% čistá párou destilovaná bio růžová květinová voda (damascena). Růžová voda je certifikována jako bio produkt. Vyrobeno ze 100% organických složek ověřených Ceres GmbH (USDA NOP).


Použití

Péče o pleť/Péče o vlasy: Dokonale osvěžuje a hydratuje pleť i vlasy. Naneste růžovou vodu na vatový tampon a aplikujte po celém obličeji a krku. Vodu můžete nakapat i přímo na ručník a přiložit na obličej.

Detoxikuje, uvolňuje póry a zklidňuje. Růžovou vodu můžete nastříkat i na celé tělo, docílíte okamžité hydratace pokožky a svěžesti. Dodává zdravou barvu matné pleti a zmírňuje podráždění po dlouhodobém pobytu na slunci. Aplikujte také na vlasy, které po dlouhodobém používání získají zpět svůj oslnivý lesk.

Aromaterapie: Při stresu použijte do koupele, nastříkejte v ložnici, na ložní prádlo a oblečení. Tato jemná forma aromaterapie je vhodná pro senzitivní lidi, těhotné ženy a děti. Příjemná vůně povznese vaši náladu a harmonizuje mysl. Má tonizující a obnovující účinek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.